上一頁下一頁
發新話題

我咁樣算唔算淫?認真問

收藏  |  訂閱
129  5.0k

引用:
原帖由 ydzw365 於 2015-3-5 04:42 PM 發表 查看引用來源
佢話我信箱已滿 叫我刪d啵= =
定係因為我權限未夠? ((新手= =
本身打算同你傾到, 打算叫你...殺你CONTACT來._.
((雖然PM裡面我唔係咁寫, 我留既係自己既orz

同男人攪野帶套, 咪無咁易(真的可靠)有性病囉~!

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-5 04:45 PM 發表 查看引用來源

回得POS多之後多D分就會開有更多
一開始係少D位比你儲PM爆左就要清, 不然其他人PM你, 你會見唔到
係咪有得打開睇架?
定係本身得一句就係嗰句?
真係唔係好識玩論壇= =...

引用:
原帖由 ydzw365 於 2015-3-5 05:11 PM 發表 查看引用來源
係咪有得打開睇架?
定係本身得一句就係嗰句?
真係唔係好識玩論壇= =...
你好似轉返用電腦?
你係右上角見到好似信封既ICON?
禁入去, 之後應該會直接彈左去"收件箱"
之後按個封野既title, 佢裡面既內容就會彈出黎

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-3-5 05:07 PM 發表 查看引用來源
同男人攪野帶套, 咪無咁易(真的可靠)有性病囉~!
哩d嘢我都知 但係我係唔想俾唔會一齊成世嘅人x= =..
同埋俾第2個x我會覺得自己好污糟
講明先...我唔係話其他同人x過女仔污糟
我純粹係對自己身體有某程度嘅潔癖

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-5 05:13 PM 發表 查看引用來源

你好似轉返用電腦?
你係右上角見到好似信封既ICON?
禁入去, 之後應該會直接彈左去"收件箱"
之後按個封野既title, 佢裡面既內容就會彈出黎
乜用手機/電腦有得睇?
再唔起身餓死床上= = 唔想做頭版XD
噤咗之後佢話我信息太多 話刪咗d先俾我睇

引用:
原帖由 ydzw365 於 2015-3-5 05:17 PM 發表 查看引用來源
乜用手機/電腦有得睇?
再唔起身餓死床上= = 唔想做頭版XD
噤咗之後佢話我信息太多 話刪咗d先俾我睇
咁你未刪D LO lol....
我都SD左2個PM俾你, 你有D睇TITLE或許你估到其實係狼想約你._. ....

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-5 05:18 PM 發表 查看引用來源

咁你未刪D LO lol....
我都SD左2個PM俾你, 你有D睇TITLE或許你估到其實係狼想約你._. ....
有好多啊
係咪可以唔理架=0=
洗唔洗回話唔洗= =?

引用:
原帖由 ydzw365 於 2015-3-5 05:23 PM 發表 查看引用來源
有好多啊
係咪可以唔理架=0=
洗唔洗回話唔洗= =?
多數人而我所知係直接DEL多, 因你基本上都係....知佢目的係咩-.-

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-5 05:25 PM 發表 查看引用來源

多數人而我所知係直接DEL多, 因你基本上都係....知佢目的係咩-.-
咁我放心DEL啦XD
唔理你住 女人心事好好睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆