有冇女仔鍾意Rough Sex

收藏  |  訂閱
10  2.6k

有冇女仔鍾意Rough Sex

小弟係個男主,有3年做男主人嘅經驗,而家讀緊Year 4
平時會同Partner玩開Rough Sex,輕鬆啲嘅有Bondage捆綁,用下手扣腳扣狗帶嗰啲。
刺激啲嘅會玩SM 虐打 同埋用唔同Sex Toy

我自己玩咁耐Rough Sex 最鍾意都係令到Partner覺得羞恥,因為嗰種完全操控一個人嘅感覺帶到刺激同滿足比我 。
但係一直都冇同過以前嘅女朋友玩,因為覺得好難開口。
所以玩過嘅Partner都係網上識嘅SL/SP

唔知又有幾多女仔係鍾意暴力啲嘅SEX?大家又鍾意點樣玩?

勁中意啦:131: 但認同施虐果方的確好難開口要伴侶同意受虐
而另一方面喜歡受虐o既一方又其實期望係對方要求, 因為我係囉
事緣係我引導愛人虐我在先o既:027: 用o黎鞭打我o既籐條都係我自己準備好俾佢
(我好揀擇, 淨係中意籐條而且要幼, 中意大力一鞭落去好想即刻用手摔o既刺痛感,
但又迫自己唔好用手, 繼續死忍住再挺好迎接下一鞭咁o既挑戰)
又通常都係我自己拮起個pat示意想俾佢打等等, 但心入面諗如果係佢自己要求過手癮o既話我一定會乖乖配合仲會好興奮囉
我係幾中意俾我中意o既人整痛, 中意鞭打屁股果陣拮起o黎好sexy果種姿勢,
同埋可能我比較垂涎有佬味o既男人啦:071: 佢好認真嚴肅咁一籐又一籐地打我果陣我會覺得好man,
有時會拎轉頭偷望, 點痛我都會忍住o黎俾佢打, 感受佢手臂o既力量:027:
rough sex即係好粗暴咁抽插我都中意, 前提只要唔好整損我,
一來又high又少少痛o既感覺好奇妙, 二來可能因為佢唔係我第一個,
俾佢插到有d痛同辛苦感覺上可以拾回少少破處o既味道, 即係為o左佢去忍受, 為佢提供快樂咁囉
或者我太中意佢:027::027: 都中意做愛快感同高潮, 但已經唔係最重要啦,
為o左俾佢爽, 就算要痛住咁俾佢插我都想日日俾佢, 只要佢開心
同你所講唔同o既係我一d都唔覺得性虐/鞭打/rough sex係羞恥,
bondage手扣腳扣我唔玩, 就算俾人鞭打我都要自己攞住刑具送過去, 除衫除褲趴好,
出盡力咁拮起個pat 配合對手, 中段停一停俾我休息吓同擺返好姿勢就得, 唔駛綁住我o架:083:
因為我o既理解係站在主人觀點都好, 主人都係想對方服從或者係你講o既控制啫,
如果綁住我先虐, 咁並唔代表我服從你或者你控制緊我, 只係我無得避,
所以我要求自己o既表現就係明明可以縮開或者叫停, 都因為想主人盡興而主動去配合受佢o既虐待
so far提出過o既都係暫緩而唔會係取消行刑囉, 真係超痛頂唔住我會求休息,
食支煙飲啖o野, 過一陣返o黎一定會繼續, 被打幾多籐係我訂o既, 訂好o左我一定要自己受晒佢,
呢點無一次係例外過, 事關有o左咁o既前科之後每次都會心思思搵借口逃避

最激o既時候係試過先同佢口爆o左, 支o野軟返晒, 因為佢都係一個中意睇女人受苦o既男主,
於是就趴o係佢面前俾佢鞭打俾佢欣賞果個痛苦o既我, 無講好點打,
一直俾佢鞭到佢硬返為止, 應該有7-80鞭分開幾個地方- 屁股+腳掌輪住慢慢打,
心入面一路諗住係為佢而受, 目的係引起佢o既性慾好好咁插我俾我舒服,
有幾次係全程都可以忍得好好唔喊:025:
除o左就咁埋牙就打之外, 有時會玩吓role play咁, 主題離不開教師學生, 拷問之類,
好玩之處係有趣囉, 但講氣氛係唔及就咁打, 俾人摔/奶/啜到意亂情迷果陣我就會想俾人大大力咁打,
一種另類o既刺激感:071:

其他口爆顏射吞精果d例牌o野唔講啦, 都係咁, 無咩特別好解釋

嗱, 講到o既已經講得差唔多, 只係意見同經驗分享, 我唔係要招人同我玩
亦都唔好pm再問返同一樣o既問題或者問仲有無, 見到我可以搭嘴o既post而又有時間我自然會再寫
一次過打咁大篇就係唔想pm逐個逐個再重覆!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-28 08:17 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
勁中意啦:131: 但認同施虐果方的確好難開口要伴侶同意受虐
而另一方面喜歡受虐o既一方又其實期望係對方要求, 因為我係囉
事緣係我引導愛人虐我在先o既:027: 用o黎鞭打我o既籐條都係我自己準備好俾佢
(我好揀擇,  ...
好似好多女性喺性方面都鍾意被男方Dominate(?)
因為以前網上識過嘅SP就算事前冇講過玩Rough Sex,佢地都好enjoy後入嗰陣箍頸/打下PatPat咁。

唔知大家鍾唔鍾意玩綑綁?我自己係比較鍾意用繩同手扣綁住Partner,然後玩Cosplay要佢當我係主人咁Serve。
事後傾返發現佢地係有個共同點,都係想比男性Take Control,主導床事。

引用:
原帖由 celtics0934 於 2019-5-31 05:34 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

好似好多女性喺性方面都鍾意被男方Dominate(?)
因為以前網上識過嘅SP就算事前冇講過玩Rough Sex,佢地都好enjoy後入嗰陣箍頸/打下PatPat咁。

唔知大家鍾唔鍾意玩綑綁?我自己係比較鍾意用繩同手扣綁住Partner,然後玩Co ...
綑綁極少, 鞭打一般都唔會, 玩唧就會, 坐直綁實腳爭位俾人r 腳板但都少
打屁股差d 綁過, 當年同sp果陣一次受罰要打80籐, 後段痛得滯每一籐落去之後我都坐起身往後前縮,
我話我真係忍唔到落去啦, 一係你綁住等我郁唔到繼續打埋餘下果d
(應該係到60左右, 仲有廿籐, 心入面係想完成佢因為係我事先自己提出o既, 但係肉體上真係痛到受不了)
不過佢拒絕囉, 係佢教我被dominate唔係因為physically反抗唔到先無奈咁去就範,
而係明明可以輕易咁躲過都選擇繼續去忍耐配合男人喜好
最後都聽佢話趴返o係度登到行抓住張床叫自己唔好彈, 俾佢繼續打埋佢

我到今時今日同男友玩都係用緊呢種態度:025:
佢企圖綁我, 輪到我話唔駛, 無論你點懲罰我都會好乖就接受:027:

我玩既rough sex就較為簡單...只係被綁住雙手...partner戴上陽具套(即套面有spikes...戴左之後腸具變左一枝狼牙棒咁)黎插我...有時我會著條絲襪褲...佢先撕爛條絲襪褲...再將撕爛左既絲襪褲塞住我個口...然後先黎插我...

引用:
原帖由 夜e女 於 2019-6-3 12:16 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
即套面有spikes.
係咩感覺?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-3 02:59 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

係咩感覺?
被佢綁住雙手同用扯爛左既絲襪褲塞口果時感覺好驚...有種無助感...
當佢用佢戴左套既"狼牙棒"黎插我果時...開頭係幾痛ga...但都係在可忍受範圍之內...因為個口被絲襪塞住...想嗌又嗌唔出喎...只有猛咁搖頭...佢見到我咁...特別興奮...大力咁黎抽插我...我果時反而覺得好high...

引用:
原帖由 celtics0934 於 2019-5-27 17:05 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif小弟係個男主,有3年做男主人嘅經驗,而家讀緊Year 4
平時會同Partner玩開Rough Sex,輕鬆啲嘅有Bondage捆綁,用下手扣腳扣狗帶嗰啲。
刺激啲嘅會玩SM 虐打 同埋用唔同Sex Toy

我自己玩咁耐Rough Sex 最鍾意都係令到Partner ...
最rough都只係插女友屎忽

引用:
原帖由 夜e女 於 2019-6-3 15:41 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

被佢綁住雙手同用扯爛左既絲襪褲塞口果時感覺好驚...有種無助感...
當佢用佢戴左套既"狼牙棒"黎插我果時...開頭係幾痛ga...但都係在可忍受範圍之內...因為個口被絲襪塞住...想嗌又嗌唔出喎...只有猛咁搖頭...佢 ...
狼牙棒果啲套,我見到都覺得係咪真係入到,好似好撚痛咁,莫講話女友:071:我試過塞返佢條底入佢口,但我鍾意聽佢叫,所以多數都由佢叫,有時會一邊插一邊咀佢,等佢叫唔到:096:

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2019-6-5 04:13 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
狼牙棒果啲套,我見到都覺得係咪真係入到,好似好撚痛咁,莫講話女友:071:我試過塞返佢條底入佢口,但我鍾意聽佢叫,所以多數都由佢叫,有時會一邊插一邊咀佢,等佢叫唔到:096: ...
點會入唔到...個套既設計就係比係插入去既...女仔陰道有好強彈性...幾粗既野都入到...
當然...最好就玩耐d前戲...等女仔出晒水先至插入...或者再加d潤滑油...咁就更加容易入喇...

前往最後回覆