上一頁下一頁
發新話題

sis,其實我係咪有問題?

收藏  |  訂閱
206  4.3k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 22/3/2015 03:06 AM 發表 查看引用來源

我身為一個巨乳控 ! 如果見到都唔會HIGH, 我死撚左去啦:smile_14:
波呀,樂叔!益你!嗱,打兩次好啦! :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-22 01:06 AM 發表 查看引用來源

我身為一個巨乳控 ! 如果見到都唔會HIGH, 我死撚左去啦:smile_14:
咁我係中乳控:smile_30:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-22 01:21 AM 發表 查看引用來源
波呀,樂叔!益你!嗱,打兩次好啦! :smile_30::smile_30::smile_30:http://i524.photobucket.com/albums/cc329/razhbi/bounce_147.gif" border="0">
:smile_30::smile_30:  送俾你~

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-22 01:23 AM 發表 查看引用來源

咁我係中乳控:smile_30:
:smile_30:  巨乳真係無得輸:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-22 12:58 AM 發表 查看引用來源

如果身材好,唔洗技巧都得:')
哈哈…你會睇既咩?作比較定…xdd

我好鐘意意睇口爆, 顏射d, 同埋要少少粗暴個d, 係咪有問題?

我都係鍾意睇個女仔.. 同埋我鍾意d有劇情.. 拍得靚靚地.. 唔好一埋黎唔知乜事就除晒3係度搞..

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-22 01:43 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:  巨乳真係無得輸:smile_40::smile_40:
大碌野都無得輸:smile_40:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-22 08:17 AM 發表 查看引用來源

哈哈…你會睇既咩?作比較定…xdd

我睇身材同中間個D情感交留,但後者通常冇啦:smile_27:

引用:
原帖由 Evercani 於 2015-3-22 01:25 PM 發表 查看引用來源
我好鐘意意睇口爆, 顏射d, 同埋要少少粗暴個d, 係咪有問題?
唔會喎,上面有C姐都鐘意SM個D啦....但我自已都唔好呢味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆