上一頁下一頁
發新話題

主人調教我踏上3p之路 (更新)#282東京夜店 #1第一次 #54第二次 #229 mff #P.11長腿相

收藏  |  訂閱
318  69.0k

嘩好正呀4P, 咁嗰冕比日本仔, 朋友A同主人出左幾多次呀?

睇晒,好正

引用:
原帖由 牙聰# 於 2019-5-7 04:43 PM 發表 查看引用來源
睇晒,好正
多謝呀~

真係好刺激

玩埋二穴仲正:smile_47:

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-5-6 01:02 PM 發表 查看引用來源

無前後呀.....因為我一定受唔住.....最後咪我同主人一齊離開囉~
你主人無導你玩前後洞?
定你自己接受唔到?

引用:
原帖由 wiredboss 於 2019-5-9 05:05 PM 發表 查看引用來源

你主人無導你玩前後洞?
定你自己接受唔到?

主人有前前後後一齊插我嘅.....但如果同一時間一齊插,我一定支持唔住。因為比主人後面插我,我已經好似撕裂咁......

主人點開發我?下次寫

有玩過 group sex , 真心係好正

引用:
原帖由 miuch 於 2019-5-10 03:20 PM 發表 查看引用來源
有玩過 group sex , 真心係好正
I want to play group sex too, but do not have that chance

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-5-9 07:36 PM 發表 查看引用來源

主人有前前後後一齊插我嘅.....但如果同一時間一齊插,我一定支持唔住。因為比主人後面插我,我已經好似撕裂咁......

主人點開發我?下次寫
唔知道我的主人捨唔捨得將我給其他人屌呢。我地有講笑傾過下3p...主人應該係唔抗拒,我有講笑叫主人帶朋友來3p,不過主人無。

我主人都開發了我後門
你地有無用ky ?
頭一兩次主人都錫住我玩下後門玩具然後才插入,後來主人只搽些ky 就直接插後門。我都覺得有撕裂的感覺。頭一兩次反而無痛

我覺得主人都想玩mff..不過無試過

其實k 係你主人的朋友?點認識架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆