勁射人妻

收藏  |  訂閱
27  8.1k

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-28 08:24 PM 發表 查看引用來源
尋日又同大眼人妻見面,先叫佢幫我含,佢跪下,佢戴住cap帽,黑框眼鏡幫我含,感覺好正,唔知點解,呢個時候已經想射,但我忍住。吹咗一輪就上馬,先佢坐上面,搖我,真係勁想出,但忍住咗,我成日攬住佢不其然咁震,有高潮的感覺,就係老虎都唔射住,唔係怕乜,其實只係想滿足埋佢先。

之後到我上,個感覺仲敏感,支棍喺佢入面feel到佢高潮的收縮,和澎湃的汁液,刺激到我都想射,但忍住⋯⋯

之後先入房玩, ...
屎急,想射前咪忍!

可唔可以唔好每次都開新post?你開個新既我都唔知邊個係新定舊,一係你開個新既整合,以後淨係喺嗰個update啦

引用:
原帖由 kerorokei 於 2019-5-29 05:00 PM 發表 查看引用來源
可唔可以唔好每次都開新post?你開個新既我都唔知邊個係新定舊,一係你開個新既整合,以後淨係喺嗰個update啦
也可以

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-29 05:27 PM 發表 查看引用來源

也可以
忍一次半次都好正常
忍唔到才不出常

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-29 03:49 PM 發表 查看引用來源

我尿道冇事喎,唔係呢度感到唔舒服
咁可能係前列腺谷住唔舒服卦...但以我概念應該係唔傷身

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-5-28 09:21 PM 發表 查看引用來源
有試過咁玩法,最後同你感覺一樣,唔好忍,好傷下,快射唔怕,早回氣就得
你唔會忍下咩?

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-28 08:24 PM 發表 查看引用來源
尋日又同大眼人妻見面,先叫佢幫我含,佢跪下,佢戴住cap帽,黑框眼鏡幫我含,感覺好正,唔知點解,呢個時候已經想射,但我忍住。吹咗一輪就上馬,先佢坐上面,搖我,真係勁想出,但忍住咗,我成日攬住佢不其然咁震,有高潮的感覺,就係老虎都唔射住,唔係怕乜,其實只係想滿足埋佢先。

之後到我上,個感覺仲敏感,支棍喺佢入面feel到佢高潮的收縮,和澎湃的汁液,刺激到我都想射,但忍住⋯⋯

之後先入房玩, ...
忍得多唔太好,情願射左再黎第2Q好過。

咁都忍到,師兄你好野!

前往最後回覆