上一頁下一頁
發新話題

sis,其實我係咪有問題?

收藏  |  訂閱
206  4.3k

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-24 03:09 PM 發表 查看引用來源

喺我眼中, 叫雞 = 不道德行為。當然,每個人嘅道德標準唔同。:smile_39:雞 =  專業濫交 = 一日百人斬 = 可能有病:HIV,淋病,梅毒...  叫雞即係俾錢隻雞傳染啲病比你。
當然你可以有咁嘅睇法
我亦認同你嘅論點
但係呢個社會冇咗娼妓呢個職業會好麻煩

引用:
原帖由 austin~ 於 24/3/2015 05:13 PM 發表 查看引用來源

當然你可以有咁嘅睇法
我亦認同你嘅論點
但係呢個社會冇咗娼妓呢個職業會好麻煩
唔駛太過擔心,地球只要有男人,娼妓就唔會消失。
娼妓喺歐美早已合法化。喺香港則存在灰色地帶,喺大陸更加係欲蓋彌彰地假道學,掃黃選擇性地亂掃一通。大陸寡佬多,冇雞叫確係唔得掂。分分鐘暴動!:smile_30:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-24 03:27 PM 發表 查看引用來源

唔駛太過擔心,地球只要有男人,娼妓就唔會消失。
娼妓喺歐美早已合法化。喺香港則存在灰色地帶,喺大陸更加係欲蓋彌彰地假道學,掃黃選擇性地亂掃一通。大陸寡佬多,冇雞叫確係唔得掂。分分鐘 ...
冇錯
所以即使自己唔會光顧佢哋
亦唔需要討厭同睇唔起佢哋

引用:
原帖由 austin~ 於 24/3/2015 05:32 PM 發表 查看引用來源

冇錯
所以即使自己唔會光顧佢哋
亦唔需要討厭同睇唔起佢哋
小弟唔得。

雞,我係同情多過討厭。

而雞蟲,大都唔係好人。唔信? 去夜遊版睇吓啲人討論點樣坐巴士北上,搭成大半日車上去為咗揼個邪骨,幾舊水諗過度過,仲要諗縮數唔俾小費,真係cheap到痺! :smile_39:但我最憎都係雞竇。點解? 心照。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-24 04:24 PM 發表 查看引用來源
小弟唔得。

雞,我係同情多過討厭。

而雞蟲,大都唔係好人。唔信? 去夜遊版睇吓啲人討論點樣坐巴士北上,搭成大半日車上去為咗揼個邪骨,幾舊水諗過度過,仲要諗縮數唔俾小費,真 ...
同情?
點解係同情?

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-24 02:21 PM 發表 查看引用來源

我又冇叫, 唔使咁火滾喎:smile_30:
唔係話你,係話有另一半個d...

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-24 03:09 PM 發表 查看引用來源

喺我眼中, 叫雞 = 不道德行為。當然,每個人嘅道德標準唔同。:smile_39:雞 =  專業濫交 = 一日百人斬 = 可能有病:HIV,淋病,梅毒...  叫雞即係俾錢隻雞傳染啲病比你。
有d人做雞都係為兩餐,迫不得已啫

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-24 04:32 PM 發表 查看引用來源

唔係話你,係話有另一半個d...
咁如果另一半之前有好多 ex
而啲 ex 又曾經同過好多佢哋嘅 ex 搞過 (都唔好講話叫唔叫雞呢樣嘢)
咁其實對你來講都應該好難接受

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-24 04:37 PM 發表 查看引用來源

咁如果另一半之前有好多 ex
而啲 ex 又曾經同過好多佢哋嘅 ex 搞過 (都唔好講話叫唔叫雞呢樣嘢)
咁其實對你來講都應該好難接受
咁唔同,起碼佢d ex唔係雞(公厠)啦

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-24 11:41 AM 發表 查看引用來源

可能個度有神袐感....可唔可以咁講?
同埋其實D男仔係咪好鐘意奶塊西,好似揸波咁鐘意?
其實個個女人個閪都唔一樣的....
所以妳話會有神秘感, 係其中一樣啦~!

至於奶西, 我唔會個個都奶囉......睇心情, 睇對手, 多過口痕~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆