上一頁下一頁
發新話題

紫Bra人妻

收藏  |  訂閱
194  36.4k

紫Bra人妻

小弟第一寫文筆唔好見怪

紫Bra人妻係長沙灣V7附近的人加佢,站時叫佢做A小姐

A小姐樣甜甜地 ,上圍:35D ,163高 ,人妻有一個歲半仔

我地V7應識幾星期之後我工作問題經過佢附近嘗試約A小姐食午餐而佢好快話ok , 我地约咗係地鐵出口等 ,我係對面馬路遠見到A小姐豐滿身材(著藍色連身裙心口有白色花邊服裝)我過到馬路同佢相認果時say hi 但眼視線已經比佢心口轉移咗 ,我行去餐廳路程有講有笑 ,但我心不停跳好快因為我高180 所以每次同A小姐傾望住佢果時見佢紫色Bra 胸不停震 ! 同我哋細細聲講色情笑話

A小姐帶我去一個工業中心入面一個幾有格局同私人空間餐廳食 ,座落個A小姐座位係冷氣出風口所以我佢同我調位 ,佢話唔洗佢過黎同我座 ,我哋點完菜之後留意到A小姐胸到有小小水印 ,之後我細細聲提佢整濕 ,佢細細聲話我知佢谷緊奶 ,佢要去一去廁所泵奶 ,佢完事後返黎佢第一句答我輕鬆細減磅 !我笑住問佢好重咩!女拎咗保暖壼出嚟叫我揸下,真係重...

我格咗一個星期因為補假休息 ,A小姐問我成日流流長有咩做 ,我玩野拎咗個時鐘酒店相話係門口到等佢 , A小姐幾個字之後問我幾點? 我一刻O嘴照答佢時間之後女方話ok...

我哋約係時鐘酒店附近地鐵出口等我先到等.....感Q A小姐都早到咗 ,我哋行緊去酒店途中又係講喊味講題 ,到入酒店房A小姐話谷緊人奶佢問我想唔想用口幫佢減磅唔想話佢自己泵 ,我二話不説話幫,幫完之後我哋就各自沖涼但我沖沖下A小姐走入嚟食我腸 ,之後就上床sex...

引用:
原帖由 kkikk002 於 2019-5-30 10:52 PM 發表 查看引用來源
小弟第一寫文筆唔好見怪

紫Bra人妻係長沙灣V7附近的人加佢,站時叫佢做A小姐

A小姐樣甜甜地 ,上圍:35D ,163高 ,人妻有一個歲半仔

我地V7應識幾星期之後我工作問題經過佢附近嘗試約A小姐食午餐而佢好快話ok , 我地约咗係地鐵出口等 ,我係對面馬路遠見到A小姐豐滿身材(著藍色連身裙心口有白色花邊服裝)我過到馬路同佢相認果時say hi 但眼視線已經比佢心口轉移咗 ,我 ...
歲半仲有人奶飲真係好

引用:
原帖由 BL131 於 2019-5-30 11:05 PM 發表 查看引用來源

歲半仲有人奶飲真係好
佢奶奶意思

引用:
原帖由 BL131 於 2019-5-30 11:05 PM 發表 查看引用來源

歲半仲有人奶飲真係好
如果keep住餵真係有不過量唔會好多

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-30 11:12 PM 發表 查看引用來源

佢奶奶煲好多花膠同魚湯比佢飲皮膚好好呀

人奶好有益 廷年益壽 行氣活血(但要直接飲才有此效果😎)

引用:
原帖由 7度 於 2019-5-30 11:18 PM 發表 查看引用來源
人奶好有益 廷年益壽 行氣活血(但要直接飲才有此效果😎)
係.....但我feel唔到

引用:
原帖由 kkikk002 於 2019-5-30 11:14 PM 發表 查看引用來源

佢奶奶煲好多花膠同魚湯比佢飲皮膚好好呀
呢啲你都知
如果99知道個新抱飲完佢啲湯再去益第個真係激鬼死佢

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-30 11:25 PM 發表 查看引用來源

呢啲你都知
如果99知道個新抱飲完佢啲湯再去益第個真係激鬼死佢
有,我哋第一次約飯見面我讚佢皮膚好佢話佢奶奶有煲湯比佢,我都估到原因

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-5-30 11:12 PM 發表 查看引用來源

人奶可以食到三歲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆