好愁, 救吓我 ~_~

收藏  |  訂閱
31  2.6k

好愁, 救吓我 ~_~

識咗依家個男朋友四個月,  開頭果個月攪過3次嘢,  有2次佢插幾分鐘就軟晒, 之後點都硬唔番, 其餘果一次就勁快完事......  但之後就完全冇攪過嘢喇, 無論我點明示暗示好耐冇攪嘢, 佢都無俾反應我, 我就成日為呢件事自己唔開心:smile_13: :') 好痛苦呀! HELP!

買玩具比 ~~~自己~

引用:
原帖由 momomocha 於 2015-3-12 04:10 PM 發表 查看引用來源
識咗依家個男朋友四個月,  開頭果個月攪過3次嘢,  有2次佢插幾分鐘就軟晒, 之後點都硬唔番, 其餘果一次就勁快完事......  但之後就完全冇攪過嘢喇, 無論我點明示暗示好耐冇攪嘢, 佢都無俾反 ...
自我增值,然後挑戰佢

引用:
原帖由 momomocha 於 2015-3-12 04:10 PM 發表 查看引用來源
識咗依家個男朋友四個月,  開頭果個月攪過3次嘢,  有2次佢插幾分鐘就軟晒, 之後點都硬唔番, 其餘果一次就勁快完事......  但之後就完全冇攪過嘢喇, 無論我點明示暗示好耐冇攪嘢, 佢都無俾反 ...
男人最痛

引用:
呢度好多 ching 可以幫你解除痛苦
:smile_30:

睇開d啦 !  一係就接受現實 玩玩具

一係就分手算啦

你地兩個有無傾下呢?
當然如果有需要可以自己黎架

引用:
我覺我佢辛苦D:smile_o06:

有西都吊唔到:smile_o03:

一隻係拍唔響的!

引用:
你仲係鍾意佢之類既, 真係直接玩具可能好D=.=....

前往最後回覆