前女友後樓梯,唔敢再黎了

收藏  |  訂閱
22  14.4k

前女友後樓梯,唔敢再黎了

很久沒來到,上次出post後,收到好多pm,好多都找4P,叫我約埋sp一起玩,不過都無試過3-4P,最後只是約了一個人妻約了出黎玩。

不過今次講返之前舊女友性事先,有次送她回家,由於都夜了,打算送到門口便轉頭回家,然後當然在離開門口前goodbye kiss,一kiss便又揸又攬,就係條走廊度狂咀,佢仲伸手入去摸我條野,咁搞法當然走唔到,咪走佐去後樓梯。

一到後樓梯,我即刻拉低條褲,佢好識做已經一下含落去,由於好怕有人黎,所以動作加快,佢含得特別快,我都唔浪費時間,拉起佢條裙,除埋佢條底褲,一摸佢妹妹已經濕到不得了,其實呢個時間有人黎後樓梯便慘了,而家諗返起都唔敢再做。

對住咁濕既妹妹,我手指都加快抽插,然後好快佢便潮吹噴出黎,成地都係水,為佐快,佢一噴我便調轉佢身,從後一下插到底,一手掩著佢把口唔比佢叫,一路狂插,平時係床度,會慢慢玩轉下姿勢,呢次好怕有人行黎,就狂插唔停,完全唔控制了。
最後無幾耐,想射時拔出黎射係牆角(其實諗返好衰),然後好快咁穿返好褲走人。
諗返起點都唔會再有下次了,太驚。

講返家下個人妻,佢都話想試3P,有機會同佢玩下,不過我地打算可能一開始先4P,公平點XD

引用:
原帖由 Kayako18 於 2019-4-26 11:33 AM 發表 查看引用來源
講返家下個人妻,佢都話想試3P,有機會同佢玩下,不過我地打算可能一開始先4P,公平點XD
請講please

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-4-26 01:16 PM 發表 查看引用來源

請講please
同呢個人妻做就唔多講了,佢都有睇呢個版,廢事寫得唔好,不過最衰大家住得遠,好難夾到時間。
最正係我同佢都可以唔戴套玩,當然因為大家都知對方唔係出黎爛玩到有性病,所以先放心唔用套。

同佢傾有咩想玩,佢都想玩3-4P,我地都未試過。可能約到玩再報告出黎share

引用:
原帖由 Kayako18 於 2019-4-26 13:54 發表 查看引用來源

同呢個人妻做就唔多講了,佢都有睇呢個版,廢事寫得唔好,不過最衰大家住得遠,好難夾到時間。
最正係我同佢都可以唔戴套玩,當然因為大家都知對方唔係出黎爛玩到有性病,所以先放心唔用套。

同佢傾有咩想玩,佢都想玩3-4P,我地都未試過。可能約到玩再報告出黎share ...
點解咁肯定對方冇性病

引用:
原帖由 rositayip 於 2019-4-26 08:24 PM 發表 查看引用來源

點解咁肯定對方冇性病
奶西唔嗅!

3,4P我報名

引用:
原帖由 HARGREAVES1 於 2019-4-26 20:38 發表 查看引用來源

奶西唔嗅!
我第一次聽係咁樣

引用:
原帖由 Kayako18 於 2019-4-26 10:56 AM 發表 查看引用來源
很久沒來到,上次出post後,收到好多pm,好多都找4P,叫我約埋sp一起玩,不過都無試過3-4P,最後只是約了一個人妻約了出黎玩。

不過今次講返之前舊女友性事先,有次送她回家,由於都夜了,打算送到門口便轉頭回家,然後當然在離開門口前goodbye kiss,一kiss便又揸又攬,就係條走廊度狂咀,佢仲伸手入去摸我條野,咁搞法當然走唔到,咪走佐去後樓梯。

一到後樓梯,我即刻拉低 ...
似曾相識情景 我都試過 呵呵

引用:
原帖由 Kayako18 於 2019-4-26 01:54 PM 發表 查看引用來源

同佢傾有咩想玩,佢都想玩3-4P,我地都未試過。可能約到玩再報告出黎share ...
報名3p or同人妻p 過

前往最後回覆