上一頁下一頁
發新話題

泰國之旅可以引發老婆骨子裡嘅騒(p.1,4)

收藏  |  訂閱
95  34.8k

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-5-31 01:38 PM 發表 查看引用來源

仲可以睇住老婆嘅面容同叫聲變化🤩
大波玩女上真係睇到波Fing Fing 勁正
偷雞用手拍撩下菊花圈

引用:
原帖由 spicylady70 於 2019-6-1 11:22 PM 發表 查看引用來源
我同老公去檳城住酒店池邊房,咁啱係最埋一間房,諗住都唔錯,私隱度高⋯有一個下午老公幫我影相,我地唔記得拉窗簾,原來有個鬼佬坐咗响我地房外面,我背住睇唔到,淨係聽到我老公猛叫我䇄高啲個籮柚,當時我著咗條開窿褲,老公話要姣啲咁影,咪影囉⋯⋯佢一隻手揸住部電話係咁影,一隻手⋯點知忽然⋯ ...
點知。。。。之後點呢

引用:
原帖由 spicylady70 於 2019-6-1 11:22 PM 發表 查看引用來源
我同老公去檳城住酒店池邊房,咁啱係最埋一間房,諗住都唔錯,私隱度高⋯有一個下午老公幫我影相,我地唔記得拉窗簾,原來有個鬼佬坐咗响我地房外面,我背住睇唔到,淨係聽到我老公猛叫我䇄高啲個籮柚,當時我著咗條開窿褲,老公話要姣啲咁影,咪影囉⋯⋯佢一隻手揸住部電話係咁影,一隻手⋯點知忽然⋯ ...
之後 呢?? 快D update
係咪 食鬼佬??

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-6-3 07:39 AM 發表 查看引用來源

正等待老婆更新......但仲未出手😅
引人入性,想引死人咩?XD

any updates?

waiting update wooooo

引用:
原帖由 11wet 於 2019-6-1 08:06 PM 發表 查看引用來源
我以為師兄唔再返黎了,每天上來也沒有更新超失望,正當想放棄,師兄又重燃我心中慾望🤤
多謝老兄支持

died air:smile_o11:

點解有啲人咁鐘喺其他人嘅post寫自己啲嘢,但當有人問佢又消失咗,有嘢想講又唔自己出,專門玩騎劫嘅契弟

好耐冇見靚太出水……出現……靚太比後生仔拮拮有冇錄音呢……講下你比拮拮的感受;相中你遮面面……怕羞呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆