上一頁下一頁
發新話題

有無dd食過大自己7/8年以上既姐姐??

收藏  |  訂閱
565  24.6k

引用:
原帖由 darkmorris 於 2014-12-12 10:57 AM 發表 查看引用來源

其實衣著都有影響, ETC:   你著OL LOOK,另一半HIPHOP板仔LOOK
咁就算樣同件紀唔差好遠, 你自己望落都怪怪啦啦

你係咪好鍾意比自己細既男人.?
果時我mk look, 佢就sporty look, 可能果時佢未發育, 得16X高, 所以望落好細過
我本身識親都細過我, 又無話特別要細過自己既男人既:smile_30:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:14 AM 發表 查看引用來源

果時我mk look, 佢就sporty look, 可能果時佢未發育, 得16X高, 所以望落好細過
我本身識親都細過我, 又無話特別要細過自己既男人既:smile_30:
你識親就已經OK

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:14 AM 發表 查看引用來源

可能妳本身個人係吸引D,無論性格定外表~~不過亦證明妳個樣肯定細個真實年齡好多!

引用:
原帖由 pynews 於 2014-12-12 11:22 AM 發表 查看引用來源

可能妳本身個人係吸引D,無論性格定外表~~不過亦證明妳個樣肯定細個真實年齡好多!
我唔覺我吸引, 只係爛玩D啫
我都想個樣同真實年紀細, 成日夜訓, 唔變老都偷笑嘞:smile_30:
MUD原來要樣細先至吸引到D DD埋身架咩??

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:31 AM 發表 查看引用來源

我都想個樣同真實年紀細, 成日夜訓, 唔變老都偷笑嘞:smile_30:
咁起馬妳個樣同佢個年紀差唔多D DD先會來同你玩。。。佢都怕D FRD話佢帶個家姐出來

妳知D𡃁仔都好要面~

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:31 AM 發表 查看引用來源

有女人味咪吸引到

引用:
原帖由 Tangshun 於 2014-12-12 11:37 AM 發表 查看引用來源

有女人味咪吸引到

漏咗話比你哋知, 近排都識咗幾個大年紀, 34 - 40
可能而家老咗, 開始識uncle嘞:smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:41 AM 發表 查看引用來源

哈哈你講到行衰運

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:41 AM 發表 查看引用來源

唔同年齡口味都會變既.

引用:
原帖由 darkmorris 於 2014-12-12 11:46 AM 發表 查看引用來源

唔同年齡口味都會變既.
係喎, 仲有D想試吓個35
但過唔到自己果關, 始終太老, 唔知有仲無能力:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆