上一頁下一頁
發新話題

有無dd食過大自己7/8年以上既姐姐??

收藏  |  訂閱
565  24.4k

引用:
原帖由 wccitycc 於 2014-11-24 05:16 PM 發表 查看引用來源
還記得... 當我仲係18-9既時候, d姐姐唔會理我, 嫌我細
到我宜家3字頭, d 女仔又話要食dee dee....
80後真係難做, 活在錯誤時代
同感.........
不能同意更多

引用:
原帖由 Llrr0625 於 2014-11-24 05:21 PM 發表 查看引用來源

同感.........
不能同意更多

我90後,但唔見遇到姐姐,哈哈

引用:
原帖由 wccitycc 於 2014-11-24 05:16 PM 發表 查看引用來源
還記得... 當我仲係18-9既時候, d姐姐唔會理我, 嫌我細
到我宜家3字頭, d 女仔又話要食dee dee....
80後真係難做, 活在錯誤時代
有細12年靚妹比你食已經好好嘞,
老中青比你食晒好無:smile_30:

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-11-24 05:23 PM 發表 查看引用來源

我90後,但唔見遇到姐姐,哈哈

如果係靚仔既90後, 相信無論姐姐定妹妹甚至婆婆都想食你:smile_30:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-24 05:37 PM 發表 查看引用來源

如果係靚仔既90後, 相信無論姐姐定妹妹甚至婆婆都想食你:smile_30:
遇過姐姐,但佢要求拍拖我拒絕左。。

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-24 05:35 PM 發表 查看引用來源

有細12年靚妹比你食已經好好嘞,
老中青比你食晒好無:smile_30:
咁岩萬中無一果一個者......
咁又唔駛老中青, 差唔多年齡既ok啦...
:smile_o06:

掉返轉頭講, 想食細自己7-8年o既dd 呢, 作為一個中女要有少女o既吸引力, 功夫一定要了得囉   
我成日形住最好唔駛佢地動, 坐爆佢, 肯含(特別係射o左精之後), 一定食到
其實都幾矛盾, 插兩o下就射o左, 自己唔夠飽一定難受, 但係同時如果半分鐘就坐爆一個男人又會覺得自己好威, 好想體驗o下果種驕傲

真係會有插兩野就爆架喇咩...? 果D係好耐無搞JA MA?:smile_14:

引用:
原帖由 hin25 於 2014-11-24 09:20 PM 發表 查看引用來源
真係會有插兩野就爆架喇咩...? 果D係好耐無搞JA MA?:smile_14:
幾耐先叫耐? 一個禮拜? 應該睇人o既o者~~ 不過兩野係隨口up 誇張o左啦... 我第一個都起碼十野

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-11-24 09:25 PM 發表 查看引用來源

幾耐先叫耐? 一個禮拜? 應該睇人o既o者~~ 不過兩野係隨口up 誇張o左啦... 我第一個都起碼十野
有無咁高技巧呀......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆