上一頁下一頁
發新話題

究竟sp係咪真係冇可能變情侶架???><

收藏  |  訂閱
122  5.1k

做得sp就即係其他生活有正常伴侶,sp只係解決性需要的人

我而家個男友係sp開始
一齊咗幾年
儲緊錢結婚

好睇個男仔當你係發洩機器定還是拍住拖咁都冇所謂
問題係佢如果有多於一個sp
或拍拖期間都有搵其他sp你接唔接受到?
食開唔同既野
你好難綁到佢個心, 亦好難對佢有信心

你介意嗎?

我前男友係sp,但當佢對我身體厭倦時,大家因了解而分手

引用:
原帖由 scarletcheung 於 2015-3-27 08:56 PM 發表 查看引用來源
其實大家單身, 相處時又幾開心, 我又唔會係要求佢係咁送野俾我又諸多要求既嗰d港女, 我都只不過想有一段唔只性既關係老實講即係我想同佢拍拖, 但係對男人黎講係冇可能發生?@@
如果話「搵得sp既女仔出面隨時仲 ...
妳講得冇錯,男人出嚟搵SP,又點會得妳一個。同埋佢哋都係「性」為主,發洩咗就算,唔會同妳講感情,就算再約出嚟都係想食Free Lunch

引用:
原帖由 GF32c 於 2015-3-27 09:06 PM 發表 查看引用來源

你句野錯左..
正常男人係諗搵得SP既女仔, 可以同唔係男友既男人上床. 忠誠呢一點已經爭左截.
而且.. 佢唔係你男友都已經食左你. 真係除非日久生情或者你性格超正.. 如果唔係點解仲要私有化你做女友?

單身唔 ...
分析得好好,樓主要認真諗下,妳認真時,對方唔會認真

引用:
原帖由 xxyanyanb 於 2015-3-27 11:52 PM 發表 查看引用來源
其實究竟點先試倒/知道嗰個人係咪搵食男:smile_41: 我同師姐境況雷同
請妳睇睇上面﹙18﹚分析得好好

引用:
原帖由 crazymaggie0706 於 2015-3-27 11:59 PM 發表 查看引用來源
呢幾日唔知點解想同sp斬纜,我話我唔鍾意佢只係想攪野時先搵我,我話你搵過其他啦…開始覺得原來大家都唔夾,佢就同我講佢只得我一個,不過我覺得唔會囉…男仔點會甘心同一個做。。。。。有嘅話都唔使搵sp,所 ...
Agree

引用:
原帖由 scarletcheung 於 2015-3-28 12:24 AM 發表 查看引用來源
最初大家都係係forum呢啲板到識,本身係我想試下kiss既感覺:smile_44:  後來見多幾次就咩左:smile_13:  但係有時我覺得佢真係幾體貼,雖然佢都成日同我講sex既嘢又話咩要調教我lol 不過唔講呢啲&# ...
妳其實從呢啲細節應該已經知道佢係玩家啦

:smile_o12::smile_o12:
引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-28 10:32 AM 發表 查看引用來源

有啲道理。

但我唔buy。

我只係想指出一樣嘢。SP嘅功能係解決性慾,唔係談情說愛。我唔排除有SP可以演化為情侶,但畢竟係少數。Cheap sex就係cheap sex。

再講,一般SP嘅“賞味 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆