夏日髮型屋趣事

收藏  |  訂閱
33  12.9k

夏日髮型屋趣事

新手一問唔知點解會鎖Post?:smile_13:
另外想問下師兄妹點放錄音?
新手覆唔到Pm

夏天既時候大飽眼褔。
係做緊髮型屋做緊學徒既時間。
D女客人總是熱褲低胸,有一日從門口見到位樣都幾好既客人,最特別既係竟然真空...心口兩粒Lin 形都見到,心諗真定假呀?
身邊d同事都眼金金望下。

搵個男師父剪頭髮,客人都穿起客人袍,坐低左。
由於如果做過呢行都知,師父搵邊個學徒洗頭都好隨機性,除非做得好好,師父都會搵你幫手。

心諗叫我洗就好喇,最後真係叫我洗...頭....
即時心跳都快左,當然都有職業操守...呢d時間幫客人圍毛巾真係要圍埋心口前面等佢唔好走光,平時幫無乜特別既客人就圍得好快手,呢位咁特別既靚女,我就顯得溫柔小小....慢慢來。
從高處偷望真係望到Lin頭,仲粉粉地色,好小咁近望到異性既Lin形,我心跳仲特別快。呢d時光真係好快就無,但好好把握時間望,到真係幫完佢洗頭,佢訓係洗頭床,都已經圍左毛巾但仲有小小Lin形突出來,我對眼無乜離開佢既心口,望下佢個樣又真係好正,咁大部份既客人被洗頭時候都會合埋眼。呢位靚女偶然開一開眼...都俾佢電親....都唔好意思望佢心口咁耐..仲問佢頭仲有無痕...其實我好痕...:smile_42:

最後洗頭洗左15分鐘...條J足足長咁耐...忍死人。

係髮型屋趣事就係咁咁樣會唔會又鎖Post:smile_13:

點解日常又唔見我有咁既機會?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

邊間髮型屋 D 客人袍 lin頭都見倒呢?得閒去搵搵先。

引用:
原帖由 dirtythirty 於 2019-5-21 01:45 PM 發表 查看引用來源
邊間髮型屋 D 客人袍 lin頭都見倒呢?得閒去搵搵先。
搵到麻煩話我知,唔該

引用:
原帖由 眼仔 於 2019-5-20 06:58 PM 發表 查看引用來源
新手一問唔知點解會鎖Post?:smile_13:
另外想問下師兄妹點放錄音?
新手覆唔到Pm

夏天既時候大飽眼褔。
係做緊髮型屋做緊學徒既時間。
D女客人總是熱褲低胸,有一日從門口見到位樣都幾好既客人,最特別既係竟然真空...心口兩粒Lin 形都見到,心諗真定假呀?
身邊d同事都眼金金望下。

搵個男師父剪頭髮,客人都穿起客人袍,坐低左。
由於如果做過呢行都知,師父搵邊個學 ...
我試高喺洗頭床屌閪

引用:
原帖由 DAVY88 於 2019-5-21 03:31 PM 發表 查看引用來源

我試高喺洗頭床屌閪
識玩呀...我都試過。
當時做既髮型屋老闆自己開鋪,我都有Key開門...真係好驚夜晚有人番來

引用:
原帖由 成日好硬 於 2019-5-21 02:08 PM 發表 查看引用來源

搵到麻煩話我知,唔該
咁就真係唔知公司邊到引入d袍,d客人袍都唔會好厚。
太厚,夏天會好熱,什至有客人唔要袍

引用:
原帖由 chunaries2 於 2019-5-21 12:19 AM 發表 查看引用來源
點解日常又唔見我有咁既機會?
總有機會既🤣夏天機會率大增架啦

我淨係試過有個洗頭妹好主動聊我傾計
傾傾下攞埋電話,然後再約出黎了

前往最後回覆