上一頁下一頁
發新話題

幫處男破處

收藏  |  訂閱
57  3.3k

其實佢話一入,我下面唔知點解就自己收緊,咁就夾到佢想射啦⋯
可能我要放鬆d⋯不過我真係控制唔到⋯佢又唔係大⋯但又話我好窄
引用:
原帖由 申手上路 於 2015-4-8 03:52 PM 發
查看引用來源

練???不停同佢做....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 candicecc 於 2015-4-8 04:09 PM 發表 查看引用來源
一入郁兩野就射啦⋯
我都好無奈,但我唔想佢有壓力同唔開心⋯
咁係咪大約一分鐘到?

引用:
原帖由 candicecc 於 2015-4-8 04:11 PM 發表 查看引用來源
可能我要放鬆d⋯不過我真係控制唔到⋯佢又唔係大⋯但又話我好窄

正常過份興奮快射可以用經驗解決

如果不能控制叫早洩...睇醫生吧..

引用:
原帖由 candicecc 於 2015-4-8 04:11 PM 發表 查看引用來源

如果係插入後 kiss下 等大家適應左先

可以試吓插入之後唔好郁住,習慣吓,或者叫佢試吓分散注意力,諗吓其他嘢,跟住做得多就會好啲,如果情況無改善,真係要睇吓醫生

妳地兩個都好細??

等我試下先,係啦我叫佢咪郁㗎
但一分散注意力係咪會軟返㗎?我真係唔係好知
可能以前果個太主動,我唔駛理佢就自動波
引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-8 05:10 PM 發表 查看引用來源
可以試吓插入之後唔好郁住,習慣吓,或者叫佢試吓分散注意力,諗吓其他嘢,跟住做得多就會好啲,如果情況無改善,真係要睇吓醫生

妳地兩個都好細??

引用:
原帖由 candicecc 於 2015-4-8 07:42 PM 發表 查看引用來源

你唔好女上..由得佢自己來控制番個節奏
帶個厚D GE套
叫佢攪之前打飛機
叫佢自己係心數1234567...

引用:
原帖由 candicecc 於 2015-4-8 07:42 PM 發表 查看引用來源

做多幾次自自然然會耐D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆