50 12345
上一頁下一頁
發新話題

性幻想—想老公享受3p(FFM)

收藏  |  訂閱
49  4.4k

引用:
原帖由 10022 於 2019-6-18 04:11 PM 發表 查看引用來源 以前同老婆出去玩,睇住老婆一MF,MMF, MMMF,MMMMF,愈睇愈刺激興奮,每次自己睇到忍不住要參與。
師兄分享以前我都睇過

引用:
原帖由 普通的女人 於 2019-6-18 12:41 PM 發表 查看引用來源  
最想2男1女,幻想下都濕曬
我覺得一般

引用:
原帖由 Cobrafill69 於 2019-6-18 04:10 PM 發表 查看引用來源  

應付到2股液流入既瞬間,哈。幻想姐,幻想姐。
欣賞你夠坦白直接。
多謝✌🏼✌🏼網上講野直白d都無咩所謂la😆

引用:
原帖由 couplelover 於 2019-6-18 08:48 PM 發表 查看引用來源  

我覺得一般
男仔可能會覺得一般的,始終你都要等個女有時間服務你🤭

引用:
原帖由 普通的女人 於 2019-6-18 09:03 PM 發表 查看引用來源  
男仔可能會覺得一般的,始終你都要等個女有時間服務你🤭
咁我又覺得唔係喎 兩男一女反而可以一齊玩 兩女一男 反而有一條女要等個男服務佢

引用:
原帖由 普通的女人 於 2019-6-18 12:41 PM 發表 查看引用來源  
最想2男1女,幻想下都濕曬
我都想試😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2019-6-18 10:41 PM 發表 查看引用來源  
我都想試😏
心動不如行動🤭

30年前,香港有2個民間的換妻會,都相當有規模,會員制,我同老婆加入其中一個換妻會,叫(朋友會),要面見會長傾談,仲要交結婚証書同結婚相和生活相俾會長過目,証明真係夫妻,又要交驗身報告,會長睇過晒,無問題,便批準入會,亦有好多單身男人係會員。 會長每個月都搞一至兩次聚會,通常有4對夫婦和10個單身男人,因為D太太們,一個男人係餵唔飽佢哋,通常要2至3個男人一齊來,才可以餵飽佢哋,所以要多D單男來。
老公可以去同其他人妻玩,亦可以叫埋幾個男人同自己老婆玩,亦試過全部係夫妻,純係交換老婆玩,無單男份。
試過在沙田某酒店房間內,6對夫婦一齊交換玩。

詳細d

引用:
原帖由 10022 於 2019-6-21 07:09 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
30年前,香港有2個民間的換妻會,都相當有規模,會員制,我同老婆加入其中一個換妻會,叫(朋友會),要面見會長傾談,仲要交結婚証書同結婚相和生活相俾會長過目,証明真係夫妻,又要交驗身報告,會長睇過晒,無問題,便批準入會,亦有好多單身 ...
rather interest to know more

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆