酸爽既感覺

收藏  |  訂閱
10  5.2k

酸爽既感覺

好似都有兩年無寫過,今日心血來潮講下曾經既一個sp(叫佢做C啦)

引人入性既事情發生係3年幾前,個晚係我地第2次見面,加上一直有keep住傾下計,所以見面時感覺都好熟絡了。我去C屋企樓下接佢,然後就直接車左佢返我屋企。

由於整晚流流長唔洗急,入到屋企換好拖鞋洗乾淨手仔後,我開左一枝白酒(我記得C話鍾意飲)一齊坐係梳化一路飲一路吹下水。佢都有另一半,不過成日唔見人冷落對待。傾到down down地自然就攬下錫下,慢慢咁錫下C耳仔、頸前頸後,同埋咀仔打下車輪。見佢由微微郁動到愈來愈震,覺得開始進入狀態,咁我就抱左C入房了。

我放左C落床後,企係床邊時,C伸手去除左我條褲,用好渴望既眼神望住我枝已經硬晒既巨棒,我二話不說,就行前一步岩岩好位置比佢慢慢品嚐(C挨住枕頭)。我企係度比佢又深又淺咁吹,從視覺同埋享受黎講都堅係一流。大概過左十分鐘左右,我怕C咀仔攰我又有d腳仔軟,我都上埋床同佢大戰。大戰過程都係個d啦,我先用口滿足C身體唔同部份,到佢濕到一個點既時候上套一野進入,依家諗番都記得好溫暖。之後換左幾個posts,feel到佢黎左2次後我都發射了。想唔到係,C跟手幫我除左個套,然後一野含落去,可能個晚係我第一次被對方咁做,個種酸爽感覺到依家都仲好難忘。

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2019-6-18 06:29 PM 發表 查看引用來源
好似都有兩年無寫過,今日心血來潮講下曾經既一個sp(叫佢做C啦)

引人入性既事情發生係3年幾前,個晚係我地第2次見面,加上一直有keep住傾下計,所以見面時感覺都好熟絡了。我去C屋企樓下接佢,然後就直接車左佢返我屋企。

由於整晚流流長唔洗急,入到屋企換好拖鞋洗乾淨手仔後,我開左一枝白酒(我記得C話鍾意飲)一齊坐係梳化一路飲一路吹下水。佢都有另一半,不過成日唔見人冷落對待。傾到down  ...
除左套, 嗰一陣膠味好難頂,佢咁都肯幫你,真係難得

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-6-18 07:50 PM 發表 查看引用來源

係丫,可遇不可求

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-6-18 07:50 PM 發表 查看引用來源

有D套無味丶

師兄你就好 有個好SP:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 前來笨拙的神 於 2019-6-19 11:45 AM 發表 查看引用來源
師兄你就好 有個好SP:smile_40: :smile_40:
感恩. 不過幾年前的了

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2019-6-18 06:29 PM 發表 查看引用來源

由於整晚流流長唔洗急,入到屋企換好拖鞋洗乾淨手仔後,我開左一枝白酒(我記得C話鍾意飲)一齊坐係梳化一路飲一路吹下水。佢都有另一半,不過成日唔見人冷落對待。傾到down  ...
你就正啦

巨棒即系有几巨?

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2019-6-19 12:38 發表 查看引用來源

感恩. 不過幾年前的了
現在沒和她繼續嗎?

引用:
原帖由 pineapple006 於 2019-6-19 03:53 PM 發表 查看引用來源

現在沒和她繼續嗎?
無好耐了...

前往最後回覆