上一頁下一頁
發新話題

台灣食唔飽

收藏  |  訂閱
216  20.6k

台灣食唔飽

上星期有幾日假期,去左台灣一轉,係酒吧識左件大隻小鮮肉,搭上左就比佢帶去酒店,諗住有餐飽可以嘆吓,佢除衫褲見到佢條J已經知唔啱口味,唯有粗粗地食住先,沖完涼同佢打車輪,慢慢由LIN頭錫到去佢袋袋,再輕輕咁啜佢兩粒波子,再由袋底奶上去龜頭,佢已經爽到不段呻吟,呢個時候拍拍我要玩69,我就訓係度比佢係我上面抽插個口,佢一路奶一路插口,當開始有興奮感覺,佢聲到唔聲射晒入口到,我當然唔會放過佢,吐番d精出來即刻又含番硬佢,今次唔玩咁多花臣,直接用口幫佢上袋就坐落去,女上男下,節奏由我控制,可能我太餓,不停係咁又騎又搖,正當我high緊,佢又噴左出來,真係激死我,比多次機會佢,第三次應該冇咁易射,休息左一個鐘,我再含番硬佢,當佢帶袋時又軟左,咁唯有出絶招,用深喉吹硬佢,佢一硬就袋都唔駛出帶就插入嚟,用男上女下時,佢又幾識玩,一下淺一下深咁插,比佢攪到我high晒,我叫佢轉狗仔式推我,果種後推令我淫叫得超大聲,我諗成條走廊都知我比人扑緊,推推下我要再玩得high d,我走去窗邊拉開窗簾叫佢再推我,望住條街人來人往好想比人見到我比人扑,超興奮,可惜係窗邊比佢推左陣,突然抽左出來射晒係我patpat,真係嬲死我,嬲到我涼都唔沖就著衫走人

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2019-6-14 03:12 PM 發表 查看引用來源
上星期有幾日假期,去左台灣一轉,係酒吧識左件大隻小鮮肉,搭上左就比佢帶去酒店,諗住有餐飽可以嘆吓,佢除衫褲見到佢條J已經知唔啱口味,唯有粗粗地食住先,沖完涼同佢打車輪,慢慢由LIN頭錫到去佢袋袋,再輕輕咁啜佢兩粒波子,再由袋底奶上去龜頭,佢已經爽到不段呻吟,呢個時候拍拍我要玩69,我就訓係度比佢係我上面抽插個口,佢一路奶一路插口,當開始有興奮感覺,佢聲到唔聲射晒入口到,我當然唔會放過佢,吐番d精出 ...
Wow靚女遇著快槍手,係咪妳索得滯,啲仔好難忍

引用:
原帖由 Kayako18 於 2019-6-14 03:20 PM 發表 查看引用來源

Wow靚女遇著快槍手,係咪妳索得滯,啲仔好難忍
師奶仔一個

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2019-6-14 03:12 PM 發表 查看引用來源
上星期有幾日假期,去左台灣一轉,係酒吧識左件大隻小鮮肉,搭上左就比佢帶去酒店,諗住有餐飽可以嘆吓,佢除衫褲見到佢條J已經知唔啱口味,唯有粗粗地食住先,沖完涼同佢打車輪,慢慢由LIN頭錫到去佢袋袋,再輕輕咁啜佢兩粒波子,再由袋底奶上去龜頭,佢已經爽到不段呻吟,呢個時候拍拍我要玩69,我就訓係度比佢係我上面抽插個口,佢一路奶一路插口,當開始有興奮感覺,佢聲到唔聲射晒入口到,我當然唔會放過佢,吐番d精出 ...
唔好咁唔開心。

咩都講緣份既。

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2019-6-14 03:21 PM 發表 查看引用來源

師奶仔一個
咁妳而家飽唔飽?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2019-6-14 03:34 PM 發表 查看引用來源

咁妳而家飽唔飽?
而家都唔飽就死得

洗乜去台灣呀!香港大把人幫到你啦!

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2019-6-14 03:42 PM 發表 查看引用來源

而家都唔飽就死得
而家有老公餵飽妳嗎?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2019-6-14 04:03 PM 發表 查看引用來源

而家有老公餵飽妳嗎?
有情夫餵我

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2019-6-14 04:06 PM 發表 查看引用來源

有情夫餵我
爽皮喎,師姐幾大?好識嘆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆