上一頁下一頁
發新話題

我只想可以享受性愛,但係。。。

收藏  |  訂閱
131  3.9k

真係好惡。。。我得SKOUT,唔介意可以add我
Shout ID: kellylo4ever

引用:
原帖由 kellylo4ever 於 2015-4-13 05:35 PM 發表 查看引用來源

唔開心咪唔好一齊

樓主如果只想享受性愛的話
其實宜家你兩個既相處根本不能稱得上性愛
可能只得性
其實既然兩個人係埋一齊就應該坦白
樓主估估下都無補於事
不如問下你男友想點啦

引用:
原帖由 kellylo4ever 於 2015-4-13 05:25 PM 發表 查看引用來源
好多謝各位師兄既意見,小女子感激不盡。我覺得我男朋友係錫我既,不過係唔知點解喺床上有啲奇怪既行為。。。除左得到既結論係男朋友好唔鐘意大胸之外,有無咩其他解決辦法呢?我已經叫左佢一齊減肥,仲 ...
2個人係埋一齊真係睇大家夾唔夾
而互相遷就大家
只要你接受到就冇問題啦

引用:
原帖由 kellylo4ever 於 2015-4-13 05:35 PM 發表 查看引用來源

裝返個wechat law.........

G CUP
真係勁撚浪費,
DIU你老母臭西

上面個師兄好惡呀。

引用:
原帖由 kellylo4ever 於 2015-4-13 06:44 PM 發表 查看引用來源
上面個師兄好惡呀。

佢肉緊啫!

有G級都唔識玩 唉

引用:
原帖由 kellylo4ever 於 2015-4-13 05:24 AM 發表 查看引用來源
男朋友從來同我做愛都喺零前戲,只會叫我幫他口交,我雖然唔討厭,但真係覺得好唔滿足。我係一個肥妹仔,154高,有128磅,但係我有34G,男朋友唔鐘意大胸(從一個意外,我知他前女友係34b),因為做愛既時候,男 ...
咁當初又會係埋一齊既 .... :smile_41:
呢 d 環境 ... 諗多無謂 ~ 拜拜最實際 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆