上一頁下一頁
發新話題

男sp係咪永遠都唔會著緊女sp

收藏  |  訂閱
320  10.2k

引用:
原帖由 索菲lala 於 1/3/2015 07:39 PM 發表 查看引用來源
唉,心都淡埋:smile_39:
原諒小弟口賤,我只係想指出一點:

做愛後互訴心事,摸住手仔(或波仔)談情,唔係SP嘅功能。而係男友、情人嘅功能。唔好搞錯對象。

C姐新一年加油。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 05:39 PM 發表 查看引用來源

引版大把人ok 頭像露少少就一堆人同你吹。

唔露就冇飯食嗎:smile_39:

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-1 06:17 PM 發表 查看引用來源

原諒小弟口賤,我只係想指出一點:

做愛後互訴心事,摸住手仔(或波仔)談情。C姐新一年加油。
你都係講真果句姐,新一年搵個新既男友算啦:smile_39:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 06:17 PM 發表 查看引用來源
唔露就冇飯食嗎:smile_39:
有架:smile_o10:你可能覆多D人 flirt下人都可以多D fans"

yes, 真係傷心的。。又唔可以俾另一半知
引用:
原帖由 FairKin 於 1-3-2015 06:16 PM 發表 查看引用來源

個game係咁玩,from day one 已預咗有呢日。但好難得搵到個可以心靈交流嘅人,珍惜之餘又要預咗有分開呢日,好無奈

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 06:19 PM 發表 查看引用來源
你都係講真果句姐,新一年搵個新既男友算啦:smile_39:
師姐,重新上路,祝福你

引用:
原帖由 LoveSiuTung 於 2015-3-1 06:05 PM 發表 查看引用來源
利申先
我係男
剛同女友分手
2月頭分,到依家仲掛住佢
性需要我自己解決,但心靈需要就無得解決
例如有時寂寞,想搵FD個個都陪女,得自己一個
去睇戲一個人,食飯一個人,有時真係好悶
心靈可以搵我既,傾下電話又唔會大肚係咪:smile_30:但就唔建議你咁快約陌生女仔出街囉,因為你一定會將佢同女友比較

你未有男友,唔應該發展sl。。因你會更易沉船
引用:
原帖由 索菲lala 於 1-3-2015 06:19 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 FairKin 於 2015-3-1 06:21 PM 發表 查看引用來源

師姐,重新上路,祝福你
快d祝我早日搵到個滿足到我既bf啦:smile_40:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-1 06:22 PM 發表 查看引用來源
心靈可以搵我既,傾下電話又唔會大肚係咪:smile_30:但就唔建議你咁快約陌生女仔出街囉,因為你一定會將佢同女友比較
好好人:smile_o10:
我都無拍拖4年, 不過都覺得無咩特別了有時:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆