--大骨場睡眠區呢...要幾錢租 ? 密封冇玻璃嗎? 可否按摩 ?

收藏  |  訂閱
20  595

--大骨場睡眠區呢...要幾錢租 ? 密封冇玻璃嗎? 可否按摩 ?

hi 我乜都唔識 想喺到問左先 有左個概念先上去..

想問下幾錢租 ? 係以每晚計 定以 每小時計錢 ?

咁入邊係比人sleep,係咪密封冇窗比人見到入邊 ?

係咪獨立一個人可以有一間 ?

用黎叫d技師入黎按全身/ 入去做大堂項目得嗎 ?

thx!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-22 10:44 PM 發表 查看引用來源
hi 我乜都唔識 想喺到問左先 有左個概念先上去..

想問下幾錢租 ? 係以每晚計 定以 每小時計錢 ?

咁入邊係比人sleep,係咪密封冇窗比人見到入邊 ?

係咪獨立一個人可以有一間 ?

用黎叫d技師入黎按全身 ...
睡眠區要錢咩?
有d好似停屍間!
應該好似係!
係唔得!

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-4-22 10:51 PM 發表 查看引用來源

睡眠區要錢咩?
有d好似停屍間!
應該好似係!
係唔得!
見到你個名
以為你又好親切咁叫我做百厭星添..
抱抱先 ! 禾姣掛住住lee呀 !

講返先..但我之前睇左唔知邊個既皇室報告 話好似可以call技師入sleeping區既
我睇錯 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-22 11:06 PM 發表 查看引用來源

見到你個名
以為你又好親切咁叫我做百厭星添..
抱抱先 ! 禾姣掛住住lee呀 !

講返先..但我之前睇左唔知邊個既皇室報告 話好似可以call技師入sleeping區既
我睇錯 ?
咁都得咩....我都想知喎:smile_41:

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-4-22 11:18 PM 發表 查看引用來源

咁都得咩....我都想知喎:smile_41:
係就正喇 !!!!!!!!!!!!!:smile_47:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-22 11:21 PM 發表 查看引用來源

喺睡眠區做按摩都話正:smile_19:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-22 11:21 PM 發表 查看引用來源

帖子34198 積分23992
點解你d分相差咁遠

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-4-22 11:33 PM 發表 查看引用來源

喺睡眠區做按摩都話正:smile_19:
鼠機機會大增!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-22 11:34 PM 發表 查看引用來源

鼠機機會大增!
咁就真係鬼撚鼠鼠偷蕃薯

引用:
原帖由 莎彎克仔黃 於 2009-4-22 11:38 PM 發表 查看引用來源

咁就真係鬼撚鼠鼠偷蕃薯
我真係好想試下 !!!!!

前往最後回覆