上一頁下一頁
發新話題

男仔點睇女仔除絲襪

收藏  |  訂閱
112  4.6k

男仔點睇女仔除絲襪

是咁的近排天氣唔凍唔熱上星期有次晨早起身涼涼地於是著左c襪但到下午熱食完lunch已經濕濕地講緊出汗咁我係個位度除左對c物諗住冇乜野但後面斜對面個男同事睇到嘩嘩聲

同佢 ok熟既其實不過自從果日之後佢好似多左同我傾計星期日晚係 WhatsApp同佢傾計講左少少三級野佢話我對腳好靚好想摸下咁我講笑咁覆佢唔好j我對腳哈哈

尋日 lunch我早左返公司得我同佢我話行到好倦佢話洗唔洗同我按摩下我話你識既咩佢識識地咁於是比佢按我地面對面坐我 long對腳係佢大比然後佢按我腳尖到腳踭到小腿之後聽到有人返所以停左

尋晚同佢 WhatsApp講返佢話幫我按腳果陣佢有反應好想摸上去摸入去除曬我的3幫我按全身我俾佢講到都有少少反應但冇比佢知淨係講笑帶過叫佢唔好成日拎我黎性幻想

傾完 WhatsApp之後其實我濕曬之後自己係床度除曬的3摸左一陣之後攬住個枕頭訓著左冇幾耐電話又有 message係佢佢話頭先同我傾完訓唔著咁我問佢做咩訓唔著佢話不停諗起摸我腳情景佢話好想除曬我的3幫我按全身我話其實我而家冇著3

之後我地傾電話係電話度sex左一次…@@冇諗過會同同事發生呢的事今日大家見到若無其事但5知之後會點

好快會去爆房or公司度做, 恭喜你有咁好既經歷..hahahhaha

引用:
原帖由 ipad.air 於 2015-4-1 11:27 AM 發表 查看引用來源
好快會去爆房or公司度做, 恭喜你有咁好既經歷..hahahhaha
我就係有的猶疑同埋唔係好明點解除c襪果次會令佢特然開始對我有興趣

回覆 3# 的帖子

可能佢留意左你好耐..咁岩今次開到個話題囉..
我同我幾年前個sp都係咁樣係公司度講下淫野開始!

引用:
原帖由 ipad.air 於 2015-4-1 11:39 AM 發表 查看引用來源
可能佢留意左你好耐..咁岩今次開到個話題囉..
我同我幾年前個sp都係咁樣係公司度講下淫野開始!
咁唔知佢了咁你果次係點架

回覆 5# 的帖子

我呀, 果時大家新入職, 又無伴去食LUNCH..
未一齊出去食飯囉, 食多幾次熟左..有時講下咸野..
有次佢條裙幾靚讚下佢..之後開次講深入D...
有次我大佢想唔想要刺激..點知佢話好WO!
咁有次公司無乜人, 未就係D房度開波囉..

對於男仔,女仔主動送腳,即係叫我去馬。

“滑雪跌瘀咗膝頭,好痛呀,你睇吓…”

“我對肥腿唔靚,但著咗黑絲好似OK啲,你話呢…”

“用咗leg gel對腳仔依家好滑,摸吓吖?”

聽到以上對白,男人實食冇黐牙。

引用:
原帖由 ipad.air 於 2015-4-1 12:33 PM 發表 查看引用來源
我呀, 果時大家新入職, 又無伴去食LUNCH..
未一齊出去食飯囉, 食多幾次熟左..有時講下咸野..
有次佢條裙幾靚讚下佢..之後開次講深入D...
有次我大佢想唔想要刺激..點知佢話好WO!
咁有次公司無乜人, 未就係D房度開 ...
嘩咁直接之後呢

回覆 8# 的帖子

有時就係咁簡單架咋..各有所需姐..
之後就開始無心工作..天天精彩..HAHHAHAHA

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-1 12:39 PM 發表 查看引用來源
對於男仔,女仔主動送腳,即係叫我去馬。

“滑雪跌瘀咗膝頭,好痛呀,你睇吓…”

“我對肥腿唔靚,但著咗黑絲好似OK啲,你話呢…”

“用咗leg gel對腳仔依家好滑,摸吓 ...
其實一開始無心引佢都5知點解會搞成咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆