上一頁下一頁
發新話題

大家對錫pussy有咩睇法

收藏  |  訂閱
68  4.0k

引用:
原帖由 sharpenplay 於 16/4/2015 08:16 PM 發表 查看引用來源
2013年新聞:現年68歲的米高德格拉斯,日前接受英國《衞報》訪問時,揭露自己的喉癌是由人類乳頭瘤狀病毒(human papilloma virus,簡稱HPV)引起,這是一種經皮膚直接接觸或性交傳染的病毒,而米高德格拉斯就 ...
簡單嚟講係,唔好同陌生人口交。

SP嘅話,不妨互相定期驗身,驗明正身冇性病先好搞。

無謂為咗一時過癮搞到生癌,臨老唔得過世。

引用:
原帖由 bcm 於 2015-4-16 01:59 PM 發表 查看引用來源
無得逼架喎呢啲

呢個當然啦!通常幾耐先一次?

I do it everytim. >10mins

回覆 31# 的帖子

唉,我女友有你一半咁識整理就好啦。我係好鐘意奶的,可惜我女友下邊勁大味(唔係有病果隻,因為已check 過) 可能係佢個人分秘問題啦,次次做前一定要沖涼洗干淨先,但都仲係有味。黎M 前後做,仲有獲,就咁插D味都勁難頂,同佢反映過依個問題,又要嬲,又話我嫌佢,又唔開心。頂,真係無9奈。

超中意,奶
啜豆
Face siting is the best

一定會錫pussy....仲好鍾意....
又快又慢...會feel到佢舒服,就會漲漲地
錫到高潮時,感到有野流到你個咀到,就好有成功滿足感
因為佢舒服嘛

我都好中2呀, 但且家男朋友只係同我試過一次69, 我EX就次次搞親都會鍚我妹妹一輪先

引用:
原帖由 肥_妹 於 2015-4-24 01:52 AM 發表 查看引用來源
我都好中2呀, 但且家男朋友只係同我試過一次69, 我EX就次次搞親都會鍚我妹妹一輪先
69正呀,真心覺得係好好的前戲

引用:
原帖由 死死死 於 2015-4-24 01:58 AM 發表 查看引用來源
69正呀,真心覺得係好好的前戲
無錯,我本身都勁2濕,再黎個69真係開咗水喉甘呀

引用:
原帖由 肥_妹 於 2015-4-24 02:02 AM 發表 查看引用來源

無錯,我本身都勁2濕,再黎個69真係開咗水喉甘呀
hehe,咁咪可以奶到成面都係。。。正喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆