上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.3k

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-28 02:01 PM 發表 查看引用來源

絕對唔會再有呢件事情發生在我身上,我都唔想有婚前性行爲,今次失戀又病埋,雙失! 但失戀真係好平常,最緊要健康! 謝謝你
客氣 仲要絕對添 咁緊定 咁你就要堅持落去 加油

依2日食緊藥,睪丸都間唔中有痛一下 搞到我又擔心 我係到諗係副作用 定係會唔會隔左太耐 太遲食藥d菌已經入左去前列腺同睪丸 上次比社衛撩完又係咁 師兄有冇試過徵狀係睪丸痛?

師兄 我今日第4日...口入面 扁桃腺D位好似生左2粒野.....有咩性病會係個到生野....?

我無幫過對方口交

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-29 09:01 AM 發表 查看引用來源

絕對唔會再有呢件事情發生在我身上,我都唔想有婚前性行爲,今次失戀又病埋,雙失! 但失戀真係好平常,最緊要健康! 謝謝你
真係試過一次就唔會再做 真係好得人驚 師兄我想問你檢查到個陣有冇分泌物流出架或者有冇咩病徵

引用:
原帖由 hellohelloaaa 於 2017-9-29 12:38 PM 發表 查看引用來源

真係試過一次就唔會再做 真係好得人驚 師兄我想問你檢查到個陣有冇分泌物流出架或者有冇咩病徵
開始時係另一半出現問題,然後過兩星期倒我就發現小便痛痛地,咁我就覺得奇怪,所以即刻去驗了! 你唔好驚啦!如果你真係上行感染,正常咁耐都會有血精,膀胱痛等,你真係冇事呀!都冇驗到菌! 唔會有問題!

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-29 12:45 PM 發表 查看引用來源

開始時係另一半出現問題,然後過兩星期倒我就發現小便痛痛地,咁我就覺得奇怪,所以即刻去驗了! 你唔好驚啦!如果你真係上行感染,正常咁耐都會有血精,膀胱痛等,你真係冇事呀!都冇驗到菌! 唔會有問題!
多謝你師兄,你正係得小便痛?仲有冇其他徵狀啊? 食緊藥依段日子真係好難捱,個人d唔舒服都會諗到關個病事,我諗住完藥過多排先驗 師兄係咪唔會再驗啦?

引用:
原帖由 hellohelloaaa 於 2017-9-29 01:49 PM 發表 查看引用來源

多謝你師兄,你正係得小便痛?仲有冇其他徵狀啊? 食緊藥依段日子真係好難捱,個人d唔舒服都會諗到關個病事,我諗住完藥過多排先驗 師兄係咪唔會再驗啦?
小便痛,尿道紅腫同埋好似三角位赤赤地咁,我已經驗了兩次,唔會再驗了,感染已清!你完藥後就好返,過十幾日去驗,肯定你冇事,放心啦

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-29 02:13 PM 發表 查看引用來源

小便痛,尿道紅腫同埋好似三角位赤赤地咁,我已經驗了兩次,唔會再驗了,感染已清!你完藥後就好返,過十幾日去驗,肯定你冇事,放心啦
好,依段時間我會同自己講加油,師兄可唔可以依1,2個月都留係到啊?同你同咁多位師兄傾令我舒服好多,你比到支持我,有咩我會滙報返

引用:
原帖由 hellohelloaaa 於 2017-9-28 07:27 PM 發表 查看引用來源

好,依段時間我會同自己講加油,師兄可唔可以依1,2個月都留係到啊?同你同咁多位師兄傾令我舒服好多,你比到支持我,有咩我會滙報返
驚餐死都係於事無補 搞到自己咁大壓力 左諗右諗 亂咁諗野 不如積極面對 有病咪去積極治療 去醫囉 無病咪唔洗醫囉 下次小心d咪得 加油啦

引用:
原帖由 hellohelloaaa 於 2017-9-29 02:27 PM 發表 查看引用來源

No problem at all ! 唔好驚! 你未食藥驗都冇菌,何況食藥後驗咪更加冇事?你話係咪? 仲有你問下自己會唔會因為憂慮而令自己好返?令自己長命d?憂慮係咪對你病程有幫助?如果冇的話,憂慮仲有咩用?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆