上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.1k

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-5 05:00 PM 發表 查看引用來源
我星期五驗, 佢話過有機會星期三先有結果, 但亦講過星期二應該有.
我一小時後再打過去.

心情好差, 好唔樂觀...
我之前都係fri 去check combo , 隔咗個weekend , 佢地星期三先覆我,你唔好驚! 鎮定d !

多謝師兄, 我已經係加左錢去加快佢. 我上次星期五驗無加錢, 佢都星期四覆到我, 果個星期一仲要係8號風球.

我之前去另一間驗, 加錢後即日有結果 (就係師兄你張相果間).

頭先又肚疴, 希望唔關事

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-5 04:49 PM 發表 查看引用來源
有無師兄有經驗, 如果驗mhx rna 要等幾多日? 我今朝打過去佢話未有, 我現而打親去都被cut 線. 我超擔心其實係我出左事, 佢地拎左去社衞做確認.
師兄定d,如果你打mxs cs比你的電話號碼應該是九龍那邊我試過是沒有人聽的,你可以試試打診所電話。

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-5 05:06 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄, 我已經係加左錢去加快佢. 我上次星期五驗無加錢, 佢都星期四覆到我, 果個星期一仲要係8號風球.

我之前去另一間驗, 加錢後即日有結果 (就係師兄你張相果間).

原來你已驗過?

我應該係直接打去CLINIC, 佢今朝都有聽我電話

引用:
原帖由 無一例外 於 2017-9-5 05:07 PM 發表 查看引用來源

師兄定d,如果你打mxs cs比你的電話號碼應該是九龍那邊我試過是沒有人聽的,你可以試試打診所電話。
要追 Call.俾$加快今日day end一定有.

我都係咁諗. 如果今日無, 我驚就係仲左招要拎去社衞, 佢之前係咁樣同我講.

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-5 05:06 PM 發表 查看引用來源

Dr Ronald 話如果有問題會發燒同身體出疹,係成個body , 所以你鎮定d先,唔好嚇自己

係既, liligugu 兄, 但我個淋巴又腫多左, 我知我唔應亂諗. 可能我晚飯後落街行下.

另外, 我新回覆唔到pm住, 好抱歉啊.

Mxs 我只驗過中環,我加錢星期三驗星期五黃昏有結果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆