上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.1k

引用:
原帖由 家中綠色水樽 於 2017-9-5 02:33 PM 發表 查看引用來源

身體全無異樣,至今一樣係無發現典型病徵,衛生科未有化驗報告,仍然未確診。
除了跟太太行房改為戴套外,生活基本如常不變。
但倘若不幸確診,在已經跟太太講了化驗報告的情況下,其實也沒有甚麼特別可以做。
師兄,相信今次都不能確診,但已經得到太太原諒一切都不重要,這樣的結果是我最想得到的。

引用:
原帖由 無一例外 於 2017-9-5 02:42 PM 發表 查看引用來源

師兄,相信今次都不能確診,但已經得到太太原諒一切都不重要,這樣的結果是我最想得到的。
水樽兄係好例子,希望你都會順利過關

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-5 02:44 PM 發表 查看引用來源

水樽兄係好例子,希望你都會順利過關
我有一個想法,跟性病知識無關,亦單純是我的猜想,沒有實質根據。
就是結婚的時間越久,講出來而能夠「過到關」的可能性越高。

引用:
原帖由 家中綠色水樽 於 2017-9-5 02:52 PM 發表 查看引用來源

我有一個想法,跟性病知識無關,亦單純是我的猜想,沒有實質根據。
我覺得每個人都會做錯事,呢種係考驗雙方嘅感情關鍵,對方對自己有足夠嘅愛同包容,會有成功機會的,點樣講出口同用乜嘢態度去講都好重要呀

引用:
原帖由 家中綠色水樽 於 2017-9-5 02:52 PM 發表 查看引用來源

但願如此,我們一起近30年了!

有無師兄有經驗, 如果驗mhx rna 要等幾多日? 我今朝打過去佢話未有, 我現而打親去都被cut 線. 我超擔心其實係我出左事, 佢地拎左去社衞做確認.

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-5 04:49 PM 發表 查看引用來源
有無師兄有經驗, 如果驗mhx rna 要等幾多日? 我今朝打過去佢話未有, 我現而打親去都被cut 線. 我超擔心其實係我出左事, 佢地拎左去社衞做確認.

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-5 04:54 PM 發表 查看引用來源

比錯資料你,我上網睇應該係兩日,你情況點呀?

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-5 04:49 PM 發表 查看引用來源
你幾時test 架? 冇理由佢地唔聽電話, 要唔要幫手打過去問? 我都希望你快快知結果呢!

我星期五驗, 佢話過有機會星期三先有結果, 但亦講過星期二應該有.
我一小時後再打過去.

心情好差, 好唔樂觀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆