上一頁下一頁
發新話題

風流美婦俏女傭 (全十四集)

收藏  |  訂閱
213  222.2k

引用:
原帖由 dicky9394 於 2012-10-2 03:15 PM 發表 查看引用來源

女主人 同 女佣 卒葯酒 果一幕
亦有d '捉到鹿 8脫角' ..是否日后才 發揮?  :smile_o06:
一係補增番一段仔,睇下幫唔幫到你頂下癮喇

少奶見到女傭床尾的『按摩棒』,叫阿芳不要出聲,拿上手把玩起來!
「少奶,不要搞啦!......」阿芳急得捉着少奶的手央求。
「嘻,阿芳!枝『按摩棒』都好別致下!」少奶眼瞄着阿芳調笑。
「咪玩啦少奶!」霍地『按摩棒』強烈旋轉着,嚇了少奶一跳,穿着蕾絲睡衣的身體哆嗦起來,碰個阿芳滿懷,兩個女人摟抱成一團,四目交投下看到對方的臉都漲紅起來!
兩人呆了半晌,阿芳解釋着說:「少奶,妳碰到開關掣啊!......」
「嘩!阿芳,支棒轉動得這麼厲害!惦用架?」 
「呢!就是這樣!...」說著阿芳拿回『按摩棒』,調校變速掣。
「係喎!咁好似好啲喎!無咁震喎!...」少奶又拿過來把玩,兩人說着伏在床上,阿芳仔細的向少奶講解『按摩棒』用途。
「阿芳係咪咁呢?...」少奶手將『按摩棒』放在阿芳臉龐。
阿芳被『按摩棒』在臉上掃來掃去,靦腆的笑了:「咁都可以嘅,妳邊度攰就按邊度囉!...」
少奶掀起阿芳睡衣,把弄著一對大乳房,見到阿芳乳暈都好大片,色澤是紫粉紅,少奶把玩了一陣,禁不住的湊上嘴巴吸吮。
「阿芳,這樣舒不舒服!?」少奶頑皮的將『按摩棒』放在阿芳乳頭,搞得阿芳乳房都強烈顫動!
阿芳舒服的呻吟起來,少奶望着棒身中間部份凸出的小刺激頭,好奇的問阿芳點用,阿芳正自舒服,帶些不好意思,將『按摩棒』帶到自己陰部,夾在兩腿中間按摩!少奶也是明白人,逐會過意來,幫助拿着震棒慢慢的探到阿芳的陰道裡,少奶只見對方陰唇上黑森森的陰毛上泛起晶瑩剔透的愛液!
「啊!...」隨着旋轉的『按摩棒』漸次深入陰道內,阿芳舒服的叫了出來,少奶見『按摩棒』深入到了一半,棒上中間的小刺頭剛好刺激到阿芳的陰核!
少奶也很興奮,將『按摩棒』交到左手,繼續刺激阿芳的陰道和陰核,另一隻手幫助翻起阿芳包裹着陰核的包皮。少奶覺得好得意,禁不住將嘴咀湊近阿芳的陰部,嗅了一陣,隨着阿芳「啊!...」的發情聲音,少奶逐伸出丁香舌頭,奶舔阿芳那暴露在空氣中的凸出陰核!
高潮過後,習慣了勤快幹活的阿芳服侍少奶換了個姿勢,幫助少奶脫了睡衣,女傭撫摸着少奶的身體,暗讚少奶真係好香!也用震棒給少奶取樂!

引用:
原帖由 ryan959lee 於 2012-10-2 05:15 PM 發表 查看引用來源
thanks for sharing
多謝閣下支持!

引用:
原帖由 spamna 於 2012-10-2 10:22 PM 發表 查看引用來源

我都又諗過故事,一個地震…死Q晒人物?早早故事收皮算囉:smile_o14: ?
你有冇時間校對廿一集啊?不過未有咁快喎:smile_o06:
咁都得牙!不過又幾新穎喎!不過娜娜果幾個要角就唔死得啦!唔係點駁落衞先生呀!
校對冇問題,你寫好照傳俾我得啦!

唔夠喉…唔夠喉啊?
應該仲可以激D激D。
有兩錯字
阿芳急促着少奶的手哀(央)求。
枝「按摩棒」都好別緻(致)吖…

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2012-10-2 10:29 PM 發表 查看引用來源

一係補增番一段仔,睇下幫唔幫到你頂下癮喇

少奶見到女傭床尾的『按摩棒』,叫阿芳不要出聲,拿上手把玩起來!
「少奶,不要搞啦!......」阿芳急得捉着少奶的手央求。
「嘻,阿芳!枝『按摩棒』 ...
尼段 女主人 咁 '無知', 下段 同 教竦 又咁 '激'...有d 唔夾 喎 ..:smile_o01:

我就會寫 女主人 係 玩家, 教 '無知' 的阿芳 玩 ..
見阿芳 支棒 太小兒科, 仲醒左支 '3頭' 俾阿芳 ..

謝謝大大提供精彩好文分享

引用:
原帖由 spamna 於 2012-10-3 12:11 AM 發表 查看引用來源
唔夠喉…唔夠喉啊?
應該仲可以激D激D。
有兩錯字
阿芳急促着少奶的手哀(央)求。
枝「按摩棒」都好別緻(致)吖…

通篇的確好多錯字!

引用:
原帖由 dicky9394 於 2012-10-3 12:21 AM 發表 查看引用來源

尼段 女主人 咁 '無知', 下段 同 教竦 又咁 '激'...有d 唔夾 喎 ..:smile_o01:

我就會寫 女主人 係 玩家, 教 '無知' 的阿芳 玩 ..
見阿芳 支棒 太小兒科, 仲醒左支 '3頭' 俾阿芳 ..
http://www.ezdealbox.c ...
你都講的好啱!
不錯支棒就好醜樣下!

引用:
原帖由 likhill3 於 2012-10-3 01:25 AM 發表 查看引用來源
謝謝大大提供精彩好文分享
多謝閣下支持!

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2012-10-4 07:42 PM 發表 查看引用來源

你都講的好啱!
不錯支棒就好醜樣下!
角色的 性格, 一定要 前后 呼應 ..
亦要 step by step ..
你 師傅 不會 不同意吧 ..:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆