上一頁下一頁
發新話題

風流美婦俏女傭 (全十四集)

收藏  |  訂閱
213  222.2k

Thanks for sharing

引用:
原帖由 spamna 於 2012-9-30 11:24 PM 發表 查看引用來源

話...要諗咩花臣呀?花生我就識姐。其實我都想學劉Sir搞笑方式寫法,輕鬆好多...不過,劉sir開咗先河,再跟變了無意思啦?

Spamna兄你謙啫!其實你都有玩唔同款啦!時而女同時而矇眼嗰啲咪係囉!
不過有時仲可以諗多啲咁解啫!

引用:
原帖由 garytshung 於 2012-10-1 06:40 AM 發表 查看引用來源
多謝支持

引用:
原帖由 fattaufattau 於 2012-10-1 09:03 AM 發表 查看引用來源
點解又係未有下文呢?
師兄,努力!
暫定每星期更新一遍二千字度啦!多謝支持!

引用:
原帖由 dicky9394 於 2012-10-1 02:36 PM 發表 查看引用來源

震棒果段..可以執執..e+80 分啦
女主人同教練...係廳咁揚...一係 over 左,一係交代未夠 ..70 分 la ...^^

any way..add oil la ..^^:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
多謝閣下睇得咁透徹,已襲底意見將來做修訂時作參考,謝謝支持!

引用:
原帖由 kmnak476 於 2012-10-1 11:09 PM 發表 查看引用來源
多多加油
多謝!

引用:
原帖由 Spider-X 於 2012-10-1 11:36 PM 發表 查看引用來源
Thanks for sharing
多謝閣下支持!

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2012-10-2 12:39 AM 發表 查看引用來源

多謝閣下睇得咁透徹,已襲底意見將來做修訂時作參考,謝謝支持!
女主人 同 女佣 卒葯酒 果一幕
亦有d '捉到鹿 8脫角' ..是否日后才 發揮?  :smile_o06:

thanks for sharing

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2-10-2012 00:35 發表 查看引用來源

Spamna兄你謙啫!其實你都有玩唔同款啦!時而女同時而矇眼嗰啲咪係囉!
不過有時仲可以諗多啲咁解啫!
我都又諗過故事,一個地震…死Q晒人物?早早故事收皮算囉:smile_o14: ?
你有冇時間校對廿一集啊?不過未有咁快喎:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆