上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  453.3k

引用:
原帖由 Iamnotkelly 於 2019-6-14 12:28 AM 發表 查看引用來源

你見住佢丟落個盒到,佢點樣重用呢?難道用隻手去個盒到拿番支針出黎再用?咁佢好容易被針頭吉到,冇人會咁做噶。呢間係性病診所,啲醫生專門睇性病,你點解覺得佢地唔專業呢? ...
個醫生叫周衛剛,原來只系普通科,走去睇性病!我開頭,唔知問佢D問题,回答D答案好唔專業
問問下診仲話走出去攞些工具
一出就出左十幾分鐘,回到來
只系攞D綿花棒,睇喉嚨

引用:
原帖由 阿羅漢果 於 2019-6-14 08:17 AM 發表 查看引用來源

個醫生叫周衛剛,原來只系普通科,走去睇性病!我開頭,唔知問佢D問题,回答D答案好唔專業
問問下診仲話走出去攞些工具
一出就出左十幾分鐘,回到來
只系攞D綿花棒,睇喉嚨 ...
佢睇嘅性病個案,應該多過呢到大部分嘅師兄,如果你唔相信佢,咪揀其他性病皮膚科專科醫生,甚至睇社會衛生科,仲要免費添。

想問下龜頭有甩皮及一部份比較紅是否龜頭炎?

Got兄你好
想問下關於梅毒同疱疹嘅問題
早排同左個唔識嘅女仔發生性行為,有舌吻
搞到我有少少驚
我上網睇左好多唔同嘅資料
佢地有d話唾液不會傳染
有d就話有,但風險好低
咁究竟係會傳染定不會傳染?

引用:
原帖由 真的知道錯了 於 2019-5-14 08:58 PM 發表 查看引用來源

師兄你都係咁?一樣係無菌前炎?醫生點講點醫?要食咩邊種藥?抗生素係咪唔駛食,因為無菌
抗生素好難落到前列腺
所以西醫較難醫前列腺炎
既然係無菌性有冇考慮下中醫?
來個中西合璧

引用:
原帖由 iceman1994 於 2019-6-25 04:04 AM 發表 查看引用來源

抗生素好難落到前列腺
所以西醫較難醫前列腺炎
既然係無菌性有冇考慮下中醫?
來個中西合璧
太多中醫啦,有冇好介紹。我而家食緊前列腺,消炎藥,如果睇中醫可唔可以中西藥一齊食?

如果做快速測試係咪係身體上任何一個地方取血都ok?

新手一問
有帶套口交+帶套陰交
射完插多一陣 抆出黎果陣睇返 甩左個套
但個套cool實左係對方性器官到 亦見到d精係個套入面 (係唔知射完之後果幾下 個套有冇保護到細佬...)
假設真係保護唔到 想問下奶野機會大唔大?

請問下完事後幾多日出現徵狀先叫危險?如果無徵狀係咪都唔可以代表無事?
上星期五到而家有少少咳,手腳有好輕微攰既感覺...其他一切正常無發燒無喉嚨痛
果時有用套口交及用套陰交,但出左之後拎返出黎發現甩套...而家先第五日,我知道有空窗期,請問最快有咩test適合我做?準確率又有幾多?求解答...

引用:
原帖由 poorguy19 於 2019-6-26 08:13 PM 發表 查看引用來源
請問下完事後幾多日出現徵狀先叫危險?如果無徵狀係咪都唔可以代表無事?
上星期五到而家有少少咳,手腳有好輕微攰既感覺...其他一切正常無發燒無喉嚨痛
果時有用套口交及用套陰交,但出左之後拎返出黎發現甩套...而家先第五日,我知道有空窗期,請問最快有咩test適合我做?準確率又有幾多?求解答... ...
師兄同我情況好似:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆