上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  453.2k

人型支原體 脲解支原體屬
我想自殺

人型支原體 脲解支原體屬
我想自殺

Got兄
幾日前我上樓上骨用過佢既毛巾同埋進行過戴套口交及無套手淫
而家陰莖上生左粒白色野
咁樣係唔係代表我奶左野

上星期四11/4 去玩過黎...

有帶套口交同性交,星期5都有手淫2次....
星期6 包皮開始有少少紅腫,痛同痕... 星期日仲開始見到有一粒粒的,約1-2mm 紅粒
數過約13粒,全生長在包皮內側, 要反起先見到...
星期一就馬上去睇皮膚科醫生... 醫生話臨床檢查應該係hsv.... 5,6點就去埋抽血檢查..
點算好....

我見網上的圖片都比較大粒 明顯見到水泡....

但我既黎到第3日都係紅色1-2mm一點點.... 當然我都睇到留言有D係無徵像..
但真不安.... 唔知點好..
打去想約何醫生,但要排到5月.... 請問有冇其他專科既介紹..thanks

引用:
原帖由 everything_over 於 2019-4-16 10:46 AM 發表 查看引用來源

星期6 包皮開始有少少紅腫,痛同痕... 星期日仲開始見到有一粒粒的,約1-2mm 紅粒
星期一就馬上去睇皮膚科醫生... 醫生話臨床檢查應該係hsv.... 5,6點就去埋抽血檢查..
點算好....

我見網上的圖片都比較大粒 明顯見到水泡.. ...
13粒咁大獲,希望你冇事,但.....
祝你好運

想問各位知唔知MxS準唔準?因為驗前佢有問我有無病徵,免得比佢sale我見醫生所以話無,今日睇報告發現全部negative,但最近我睪丸的確有唔舒服。

引用:
原帖由 everything_over 於 2019-4-16 10:46 AM 發表 查看引用來源

點算好....

我見網上的圖片都比較大粒 明顯見到水泡.. ...
師兄可以試下中環nxo的Dr.Fong都專業

本人3月24日有過性行為, 到4月15 ,夠 22日後去檢驗中心做性病測試, 結果是全陰性, 但擔心空窗 期不夠, 想問以下尿液DNA測試只等左22日就做, 是否準確? 有沒有必要覆檢?

沙眼衣原体DNA
淋球菌DNA
生殖支原体DNA
人型支原体DNA
解脲脲原体DNA
微小脲原体DNA
陰道滴蟲DNA
念珠菌DNA
陰道加特納菌DNA

謝謝

另外, HPV係4月3搵人掃左次, 4月15再自己掃, 都negative, 明白DNA掃HPV冇空窗期, 但未必掃得中,  已掃2次, 各位覺得我可以放低HPV味? 唔想再晒錢掃, 夠3個月無野都當畢業, 成日諗好痛苦, 怕害到家人。

而最怕係HSV2, 驗左都係negative, 但只係SEX既22日後驗, 好以要3個月後先準, 大比內則生粒紅點癢癢地都驚都暈, 唔係水泡, 但好以有部份人HSV2可以得好少徵狀, 唔係出面話2星期內出水泡會好痛, 而家好擔心, 有冇兄弟俾D意見, 之前爬文見有兄弟3個月後先驗出, 真係好恐怖

HIV同梅都唔多以, 15日已去關愛驗, 冇野, 但遲D90天再覆檢, 只去過一次邪骨, 有套口交, 但怕毛巾, 牀有野, 或過程中會否出事自己都唔知

等睇結果時想直頭自殺, 一世都唔會再玩呢D野, 最對唔住家人, 期望大家俾D意見

:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆