上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.6k

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-7-19 11:59 PM 發表 查看引用來源

坦白講,無,因為有性病可以無任何症狀。
最好都係,未知道對方性健康情況下,戴套係最好保護你嘅方法。
而如果你發現對方生殖器有異常粒粒,呢個時候您應該停止性行為。呢個算係”自我目測”對方有冇性病嘅一 ...
Dr eyes 拮手指果d驗的準成度高吖?

引用:
原帖由 Michael翔 於 2017-7-27 01:49 AM 發表 查看引用來源

根據 美國生物公司rational vaccine 答覆,每次驗血有4-6% 係假陰陽

Rational vaccine 係研究緊hsv2疫苗既公司
你可以上網查,因為你唔應機,所以係到同你分享資訊
如曾經中過& 服用抗生素後將hsv2指數減至陰性後,仍可打呢隻疫苗&有效?

引用:
原帖由 銦cdr 於 2018-3-12 12:00 AM 發表 查看引用來源

HSV 2 係成世都無得醫?
會影響生B?
暫時未有藥物斷尾,但可以控制,感染時間越長,復發次數越少、症狀越輕微,加上抗病毒藥感染率會下降。
至於生B, 係可以的,詳細就要同主診醫生商量。

引用:
原帖由 銦cdr 於 2018-3-12 12:02 AM 發表 查看引用來源

Dr eyes 拮手指果d驗的準成度高吖?
最好都係去非牟利機構、衛生科或者診所由醫護人員幫您驗吧。

你好got兄,本人在12月中上去1樓1,只是無套口交,同個姐姐打咗一陣車輪,但之後完事,到而家,乜嘢症狀都冇,身體健康,但我都怕會唔會中hiv? 小弟在外國,下星期book咗檢查,同我想問,女傳染男機率係唔係比男傳染女少,真係唔想有事,我仲讀緊書,真係好驚,你一個星期完全冇動力去溫習,做功課,可唔可以俾啲建議我,雖然話口交好少機會,但我都好擔心中HIV,以後唔會再去嗰啲地方,真係好驚好驚

我係上面位問題嘅小弟,可唔可以有人解答下,因之前帳號登入唔到所以傳一個

各位大大,其實我好怕係hsv2,因為套屌後兩星期,陰莖曾經好痛
而且又紅哂,神經痛咁。而且當有水淋過都會覺得痛。最後龜頭亦紅左一大攤,果時症狀維持左兩三日。我沒有經驗,但只想知中HSV2機會大唔大?想有心理準備(因為上網睇過,hsv2可以紅哂冇水泡都得)唔該各位師兄

del

附件

你好got兄。想問一樓一D女仔,會唔會自己唔用套同客口交及做的。回想有次,飲多左酒去。

引用:
原帖由 capsule... 於 2018-3-21 01:30 PM 發表 查看引用來源
你好got兄。想問一樓一D女仔,會唔會自己唔用套同客口交及做的。回想有次,飲多左酒去。
根據咁多位師兄嘅經驗,supposed冇套係要加錢(姐姐辛苦錢),除非額外因素例如姐姐對你有好感先可能free俾你。
無論如何,驗咗身無事就無事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆