上一頁下一頁
發新話題

風流美婦俏女傭 (全十四集)

收藏  |  訂閱
213  222.2k

引用:
原帖由 無巧不成書 於 24-11-2012 00:13 發表 查看引用來源
唔係好明你意思,乜野如果4000字再加8000字:smile_41: 字
冇錯冇錯,齊頭寫夠一萬字上文囉?

Dicky應該介紹一種假陽具褲嗰種啊?可以少奶穿著來屌嗎,可以人肉三文治夾住阿芳中間屌又得;串魚蛋式來做又得,條假陽具褲好玩不得了啊

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2012-11-23 11:42 PM 發表 查看引用來源

真係有反應嗎?spamna兄唔好氹我開心喎!
說實在的我打這篇文前都是睇左兩套A片來warm up一下 (咁樣俾藉口自己睇咸片 !)
看讀者反應都是故事進度太緩慢,不過這篇故事都是還有幾篇就寫完,或許出下篇故事" ...
你出新故事嗎,加油,add oil,一定有我同spanma支持。下篇故事進度會快些嗎,有特定星期貼文嗎?

引用:
原帖由 無巧不成書 於 23-11-2012 23:42 發表 查看引用來源

真係有反應嗎?spamna兄唔好氹我開心喎!
說實在的我打這篇文前都是睇左兩套A片來warm up一下 (咁樣俾藉口自己睇咸片 !)
看讀者反應都是故事進度太緩慢,不過這篇故事都是還有幾篇就寫完,或許出下篇故事" ...
無巧兄我同你一樣啊?當我冇乜橋諗呢?都係一邊睇A片一邊諗橋點寫囉?但我有時會停下來…會寫另一個故事,或跳下一part寫住先,轉頭再兜返寫返囉?

引用:
原帖由 spamna 於 2012-11-24 01:17 AM 發表
冇錯冇錯,齊頭寫夠一萬字上文囉?
嘩! 唔係嘛!
引用:
原帖由 spamna 於 2012-11-24 07:22 PM 發表
Dicky應該介紹一種假陽具褲嗰種啊?可以少奶穿著來屌嗎,可以人肉三文治夾住阿芳中間屌又得;串魚蛋式來做又得,條假陽具褲好玩不得了啊
呢d咁粗獷既道具都係留番寫TB才用得上啦!:smile_13:
引用:
原帖由 spamna 於 2012-11-25 07:37 PM 發表

無巧兄我同你一樣啊?當我冇乜橋諗呢?都係一邊睇A片一邊諗橋點寫囉?但我有時會停下來…會寫另一個故事,或跳下一part寫住先,轉頭再兜返寫返囉?

寫文習慣我諗各人不一樣,通常我都係諗好果集範圍(例如今集就係dicky上門推銷性愛用品),然後寫好晒對話,再作性描寫(呢部份對我而言最是困難,因此好多時都要借助睇色片 後才寫得出)最後才根據對話補番旁白或心理描寫,大致係咁.

引用:
原帖由 劉金發粉絲 於 2012-11-25 05:04 PM 發表 查看引用來源

你出新故事嗎,加油,add oil,一定有我同spanma支持。下篇故事進度會快些嗎,有特定星期貼文嗎?
多謝支持! 新故事我諗都係一星期出一篇即係同而家一樣啦!不過新故事我會嘗試加多啲劇情,因此打算每集寫番長啲,大概是四千字,大約係一半講故事一半色情描寫咁啦!

引用:
原帖由 spamna 於 2012-11-23 22:33 發表 查看引用來源哎喲…!剛巧小弟有反應?咁就完啦?唔夠喉啊?
老實講,我都睇到有小小硬硬地,當然要加D幻想.

無巧兄,你有冇覺得寫文場戲係難過寫色場戲呀?

(十)

Dicky從後摟著女僕,他見少奶都玩得忘了形,少奶換了一根筆形白色棒棒,輕輕抬起阿芳一邊小腿,在阿芳那陰毛稀疏的陰部,將棒棒放落阿芳那露出的陰穴!

「吖!…吖!…」女僕叫得越加發了浪,這時Dicky也從旁協助,換了個別致震蛋,玩弄著阿芳一對豐滿乳房及敏感乳頭。

「吖!…少奶不要呀…停呀!…我唔得喇!…」女僕被上下『夾擊』,顯得有點吃不消!

「嘻!這樣阿芳妳就抖一抖吖!」少奶放過女僕一馬,轉了頭又搶到與Dicky咀對咀的吸吮。

「周小姐,這裏震棒還有很多款式,要不都試一下?」Dicky玩樂間不忘做多幾張單。

「仲試乜呢?吖!不如再試下你支『人肉震棒』!」少奶吃吃的笑了。

「咁其他的還要唔要?」

「好啦!通通幫我包起來吖!」少奶說完話蹲下握著Dicky莖身吸吮,吮了一陣,她轉頭打著手勢的又對阿芳發話:「阿芳妳都過埋嚟吖!」

就是這樣,少奶和阿芳共同分享一條『人肉震棒』!兩個人玩得發了興,四隻手搶著Dicky長長『肉腸』吸吮到『雪雪』聲!

兩女爭了好一陣,少奶『啤』著阿芳,阿芳醒覺間覺得不好意思,低下頭的一張臉刷地紅起來。

少奶爭先吃『紅腸』,握著莖身吸吮Dicky條『能』,坐在一邊的阿芳只好『乾著急』!

Dicky再次和少奶『咀對咀』,他將少奶『推倒』仰在沙發上,售貨員『擒』上去握著堅硬陰莖『進入』濡濕得很的少奶的黑漆『洞口』裏。

「啊!…啊!…」少奶被條『肉腸』插的很『入』,禁不住發出舒服的呻吟聲!

Dicky下下都『頂』到盡,下下都『屌』到『啪啪』聲,Dicky『抽插』得少奶呻吟聲不絕:「呀!…呀!…」

坐在沙發旁的阿芳被二人『大戰』擠得跌坐在地上。

「Dicky同我入房玩吖!」少奶說話間雙臂勾住Dicky條頸。

「好吖!…」Dicky都好識做,抱著少奶後站立起來。Dicky佔了個子高的便宜,抱起少奶一路行一路屌,變成『龍舟掛鼓』體位,Dicky慢慢坐在床沿,平放下少奶在床上,少奶屁股靠在他腿部,Dicky繼續未完成的工作,操得少奶『啪啪』聲不絶於耳!

少奶被插得側的身體,變成Dicky『打側』的『進出』少奶的濕滑小穴!緊隨而來的低沉聲在『死去活來』的少奶喉頭響了起來:「吖!…吖!…」

『抽插』過程沒有半點窒礙,整個轉換姿勢過程『行雲流水』般進行!

阿芳一個人只好拿來剛才售貨員推介的一根三叉頭狀的粉紅色震棒玩了起來,阿芳趴伏在地板上,翹高屁股,拿著震棒的手穿過雙腿中間,果然最大一端按頭直沒入陰道壁肉,阿芳抽動震棒連帶另外的小按頭都隨抽動間,每下都掂到她的敏感陰蒂和兩片肥厚陰唇。

那邊廂少奶一翻身姿勢變成女上男下,蹲在床上搖擺起來,抽動了數十下後,不知少奶累了還是甚麼,變換個姿勢,稍微仰起重心移後,伸得筆直的兩條手臂往後支撐身體,Dicky正配合的抬起少奶大腿內側,使她仰面的斜斜抽動起來。

少奶看到她生了濃密陰毛顯得黑漆的陰道,在售貨員筆直的陽具中間緩緩的進入,接著又再慢慢抽了出來!

Dicky由慢轉快的轉瞬抽動了二千幾下,他條『嘢』從少奶體裏退了出來,一股濃濃精華射在少奶長滿體毛的『恥丘』地帶!

Dicky拿了片紙巾拭抹少奶肚皮,少奶見了Dicky咁乖,也忍唔住握著Dicky條『嘢』來含,用嘴巴替Dicky條『嘢』做事後清潔!

少奶累得臥在床上,Dicky按著擘開少奶大腿,少奶蕾絲睡衣已褪下至小腹,襯托得對上兩個結實乳房相當迷人。Dicky兩隻指頭直沒入陰穴深處,扣挖得少奶的雙腿徐徐的張得更開,塗了口紅的小嘴忘了形吐出舒服的喘氣聲:「吖!…吖!…」

少奶躺臥在床上,嘴角泛起滿足的笑容。Dicky想話出廳睇下阿芳在乜鬼?

Dicky一出廳看見阿芳趴伏的姿勢,下面躺著一個男人,阿芳握著男人莖身,嘴裏正吸吮男人光滑得發亮的圓形紅色龜頭。阿芳雙乳都從小背心露了出來,男人一路享受女僕『吹簫』,一路欣賞女僕露出的一對白白奶子,男人忍唔住又隔衣搓揉阿芳乳房!

阿芳望住Dicky一笑,Dicky見到阿芳個樣好迷。阿芳也望望赤裸Dicky的筆直陰莖,由趴伏的姿勢起身撫弄他陰莖又放進嘴巴吸吮起來!

剛才躺臥的男人也站了起來,阿芳笑了又再次伸手把弄,眼前變了一個女人蹲在中間,雙手各握一條壯男的陽具的淫穢畫面!

呢期阿芳一張嘴巴好唔得閒,頭部左轉右轉的分別替兩名『餓男』吸吮起來!

「哈囉!你好!…」戴著眼鏡的陌生男子首先打起招呼來。

「你好!」Dicky禮貌地報以微笑。

兩個男人被阿芳忙著『吹簫』,彼此產生一種惺惺相惜,各自伸出友誼之手握了一下。

引用:
原帖由 我叫華仔 於 2012-11-26 12:46 AM 發表 查看引用來源
老實講,我都睇到有小小硬硬地,當然要加D幻想.

多謝華仔師兄講老實話 ...說真的,我也想知多一點我寫出來東西別人的一些睇法!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆