上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
2.4k  452.4k

引用:
原帖由 johnny1128 於 2017-11-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

謝謝got兄
我諗其實有好多師兄同我一樣,其實未必一定係性病,只係自己比左個心理壓力自己
客氣師兄。
對的,其實有啲問題潛藏咗好耐,只是某一事件trigger 出來,例如前列腺、敏感性龜頭炎問題,大家之前都唔留意,但係就因為某一次而令到自己驚恐,開始特別留意症狀。

..............

引用:
原帖由 sun2013 於 2017-11-4 01:00 AM 發表 查看引用來源
其實邪骨加手作仔係咪好易染性病?
如果只是手作仔感染機會非常微,試想下你手作仔會感染性病嗎?病菌一遇空氣好快會死亡的,如會感染只有邪骨的毛巾不乾淨

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-11-3 11:54 PM 發表 查看引用來源

50copies太敏感了師兄,尿道管其實係會存在少許細菌,問題在於呢啲細菌有冇大量增生導致症狀產生,500、1000copies 其實都可以了。
Got 兄-係 lab 定嘅-我都冇得揀
同埋痾尿係有灼熱感
但想問之前明明 Negative.而家又 Positive 番.係交叉感染嗎?(但我確保 Neg 先同另一半做)
好擔心不能斷尾..

引用:
原帖由 capsule... 於 2017-10-31 02:02 PM 發表 查看引用來源
got兄你好
咁在夜總會。有帶套吹,但就有錫個女仔乳頭。也有一次只係用手指插入。
有風險?
Got兄,這可有風險?

引用:
原帖由 capsule... 於 2017-11-4 02:03 PM 發表 查看引用來源

Got兄,這可有風險?
您好師兄,既然戴套口交,就無風險了,同戴套陰道交不同,skin to skin contact 嘅性病風險都係No risk.
放心吧,未驗過有時間去驗下,其實性病檢查不應該避忌,當普通驗身就可以”)

Thx got兄。那錫乳有嗎?

淋病好番 body check 會唔會check 得到

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-11-3 11:54 PM 發表 查看引用來源

50copies太敏感了師兄,尿道管其實係會存在少許細菌,問題在於呢啲細菌有冇大量增生導致症狀產生,500、1000copies 其實都可以了。
Got兄意思係 就算佢檢到50 copies嘅性病菌 都唔足以話係有性病? 

引用:
原帖由 hellohelloaaa 於 2017-11-5 10:38 AM 發表 查看引用來源

Got兄意思係 就算佢檢到50 copies嘅性病菌 都唔足以話係有性病? 
嚴格來UU/up 未介定係性病,因為佢哋嘅傳染力同致病性仍有待研究.佢哋存在喺健康女性子宮/尿道,但較少喺男性尿道.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆