上一頁下一頁
發新話題

巨波一對、狼死一咀

收藏  |  訂閱
54  24.1k

巨波一對、狼死一咀

星期六同老虎乸又去主場:smile_19: ,照例佢call相熟技師,我就揾新目標:smile_35: ,今次入黎果件no.*(no.因為佢不斷用佢對36D頂我頭 ,擺明聊人揪佢 ,公開比D師兄抽佢,幫我報仇:smile_35: ),全程暗中交手,但無比我得手。於是星期日揾個理由飛開老虎乸:smile_43: ,自己又上去主場:smile_13: ,call佢鍾(用手)問清楚佢用導彈撞親我係有心定無意:smile_30: ,我知主場新裝修有間泰式房張牀好隱閉:smile_14: ,係門口睇吾到大半張牀,真係係牀尾開大無人知:smile_44: 。*號入到黎,照樣先按頭,按頭之時傾計,一樣間吾中比波餅我頭頂食:smile_47: ,我忍吾住手,舉手投降 ,但又比佢對導彈壓住對手:') ,我一於釜底抽薪,吾係!係衫底抽波 ,拉起佢T shirt,就揸住佢導彈:smile_47: ,佢笑笑口無反對,我諗比我頭頂食波不如比我把口食波:smile_46: ,一野拉底豹紋Bar,一啖食落去奶奶度:smile_52: ,玩緊左邊食右邊:smile_04: ,玩緊右邊食左邊:smile_04: ,全程無避忌 ,佢一樣笑笑口無反對,仲話我似細路哥肚餓食奶奶咁:smile_40: ,我就話真係未食飯想食到奶奶:smile_30: 。熟女始終係熟女,拋開個身任你咀,總之兩粒鐘全程無乜按 ,全程比我由上摷到下(有少許阻力吾想比我手指插入):smile_22: ,由下錫到上。
總結全程開放,但無左偷偷摸摸既刺激感:smile_39: ,太開放吾好玩:smile_39: ,無享受過正骨按:smile_39: ,吾係我最鍾意既玩法:smile_13: ,但一對巨波在手:smile_47: ,自己又管吾住手同口:smile_35: ,真係無黎定力 ,自己衰!:smile_27:

你主場係。。??

皇馬主場 :smile_41:

引用:
原帖由 唔小唔知碌7粗 於 2011-3-1 01:10 AM 發表 查看引用來源
你主場係。。??

同老虎乸一齊既主場王媽都會:smile_35:

引用:
原帖由 ac18 於 2011-3-1 12:54 AM 發表 查看引用來源
星期六同老虎乸又去主場:smile_19: ,照例佢call相熟技師,我就揾新目標:smile_35: ,今次入黎果件no.*(開no.因為佢不斷用佢對36D頂我頭 ,擺明聊人揪佢 ,公開比D師兄抽佢,幫我報仇:smile_35: ), ...
真實的??咁正:smile_47:

引用:
原帖由 zomyzomy 於 1-3-2011 02:09 AM 發表 查看引用來源

真實的??咁正:smile_47:
裝身完.係咁啦....唔係邊有客呀

睇到心思思

引用:
原帖由 ac18 於 2011-3-1 12:54 AM 發表 查看引用來源
星期六同老虎乸又去主場:smile_19: ,照例佢call相熟技師,我就揾新目標:smile_35: ,今次入黎果件no.*(開no.因為佢不斷用佢對36D頂我頭 ,擺明聊人揪佢 ,公開比D師兄抽佢,幫我報仇:smile_35: ), ...
偷偷摸摸要跌幾多:smile_41:

地點係福田區,華強南附近!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆