上一頁下一頁
發新話題

有無玩過sex party?

收藏  |  訂閱
43  2.6k

引用:
原帖由 yungkk817 於 2019-7-24 02:16 PM 發表 查看引用來源
大家有無玩過?感覺係點?
香港好多食D group...
驚有意外,唔敢join..給錢事少,心理陰影事大😜😜

有乜途徑可以參加,

引用:
原帖由 東熱汁男 於 29/7/2019 08:27 PM 發表 查看引用來源
有乜途徑可以參加,
一般呢類“聯誼活動”,搞手會喺相關嘅平台出告示或建議書。多數用比較隱晦嘅文字,例如掛名“性愛交流”或“性技巧分享”,並提出期望之人數、參與者條件、時間、地區、費用,等等。當然,亦有開宗名嘅“換妻”、“群交旅行團”,等等。

據聞,國內有一種玩法係“夾錢叫雞”。基本上個概念係一班雞蟲,眾籌一筆錢,然後包起一兩件S級私模,一班“龍友”集會於某偏僻地區嘅私人會所。先影相,後亂交,玩類似東熱嘅劇情。

外國嘅話,呢類活動相對比較透明化。例如“交換伴侶派對”(英文一般叫swingers parties),喺大學校園經常流傳呢類資訊。參加者必須係一pair人去,唔可以強制人做非自願嘅行為。有啲玩法都幾鬼正:譬如參加者會戴起面具,然後隨機喺人群之中物色性伴,然後離開另覓戰場,或就地解決。雖則講緊外國,但查實參加者不乏亞洲女子(另一半係鬼),而且睇相好似都好正。

好抗拒,始終搞野係私事,除左條女絕對唔想俾第三者知道

引用:
原帖由 Tck13032011 於 30/7/2019 01:15 PM 發表 查看引用來源
好抗拒,始終搞野係私事,除左條女絕對唔想俾第三者知道
我認為應該咁講:唔只係抗拒,直頭諗都唔好諗。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-7-30 08:11 AM 發表 查看引用來源

一般呢類“聯誼活動”,搞手會喺相關嘅平台出告示或建議書。多數用比較隱晦嘅文字,例如掛名“性愛交流”或“性技巧分享”,並提出期望之人數、參與者條件、時間、地區、費用,等等。當然,亦有開宗名嘅“換妻”、“群交旅行團”,等等。

據聞,國內有一種玩法係“夾錢叫雞”。基本上個概念係一班雞蟲,眾籌一筆錢,然後包起一兩件S級私模,一班“龍友”集會於某偏僻地區嘅私人會所。先影相,後亂交,玩類似東熱嘅 ...
增見識了

引用:
原帖由 yungkk817 於 2019-7-29 10:53 AM 發表 查看引用來源

我都唔求靚,有身材。
普普通通就ok
而家好大陰影
肥女人?頭油多?有咩陰影,見到女人起唔到?咁D男人呢,肥佬?光頭?
如果唔係用D靚女 圖你點入會呀

我諗肥唔應該係主要因素。

我哋唔應該歧視肥胖女性。好似叉燒咁,係要肥肥地,粉嫩多汁,先至好食。三分肥梅頭肉最正,但其實七分肥五花腩亦無不可!總之,食得過、送得飯就可以。

小弟大膽推測,問題可能同一個字有關:扒。

幾十年前,去餐廳鋸件肉眼扒係好高級嘅事。但家陣啲扒被啲人做到cheap哂。乜鬼吉列豬扒、全部用鬆肉粉醃過,冇哩肉味,仲炸到鬼五馬六,樣衰衰一pat咁俾你。用“好有陰影”去形容,冇加任何粗言穢語,已經係非常含蓄而得體嘅講法。

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-7-29 06:27 PM 發表 查看引用來源
有乜途徑可以參加,
咁你,可以做回自己~汁男

引用:
原帖由 yungkk817 於 2019-7-24 04:38 PM 發表 查看引用來源
竹尸竹
所以啲靚,都係比搞手食哂。
話明派對,不是私有化,吾係只要女方同意都可以一起玩?
我從未玩過只是對此感到興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆