上一頁下一頁
發新話題

同老婆睇完套av之後做愛竟然...

收藏  |  訂閱
169  19.0k

同老婆睇完套av之後做愛竟然...

同老婆一向性生活都愉快,大家對性愛都係開放嘅!大家經常都有交流,包括彼此嘅性幻想、性需求一直以來同佢做愛都會玩好多嘢,唔同嘅地方(特別係外遊)、唔同嘅花式、性玩具、一齊睇av做愛、情趣內衣、做愛嘅時候加入性幻想...
琴晚同佢做愛之前睇返一套舊嘅av,老婆竟然覺得好刺激好興奮(av嘅內容係個老公出賣老婆,仲睇住個老婆同其他人玩,都幾淫亂)
之後同老婆做愛,佢竟然有三次高潮(平時最多得一兩次高潮)

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:18 發表 查看引用來源
同老婆一向性生活都愉快,大家對性愛都係開放嘅!大家經常都有交流,包括彼此嘅性幻想、性需求一直以來同佢做愛都會玩好多嘢,唔同嘅地方(特別係外遊)、唔同嘅花式、性玩具、一齊睇av做愛、情趣內衣、做愛嘅時候加入性幻想. ...
精彩👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:18 發表 查看引用來源
同老婆一向性生活都愉快,大家對性愛都係開放嘅!大家經常都有交流,包括彼此嘅性幻想、性需求一直以來同佢做愛都會玩好多嘢,唔同嘅地方(特別係外遊)、唔同嘅花式、性玩具、一齊睇av做愛、情趣內衣、做愛嘅時候加入性幻想. ...
其實唔係愛唔愛對方問題,人要有刺激,就係要有新鮮感,同一個人同一個肉體,幾正都好,對耐咗都會少咗新鮮感。性更加係,要回復番性嘅活力,就搵唔同對象,撇開無聊世俗道德觀。搵唔同對象做,就刺激番腎上腺素。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-15 12:28 發表 查看引用來源

其實唔係愛唔愛對方問題,人要有刺激,就係要有新鮮感,同一個人同一個肉體,幾正都好,對耐咗都會少咗新鮮感。性更加係,要回復番性嘅活力,就搵唔同對象,撇開無聊世俗道德觀。搵唔同對象做,就刺激番腎上腺素。 ...
絕對同意,所以我同老婆一直都盡量保持新鮮感,佢都好盡力keep自己樣貌、身裁,但係有d好似av既情節只可能係大家既性幻想或cosplay發生去增加剌激
我同佢都結婚多年,以40路黎講佢算係keep得好好

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:35 發表 查看引用來源

絕對同意,所以我同老婆一直都盡量保持新鮮感,佢都好盡力keep自己樣貌、身裁,但係有d好似av既情節只可能係大家既性幻想或cosplay發生去增加剌激
我同佢都結婚多年,以40路黎講佢算係keep得好好 ...
阿嫂身形的確好正!

引用:
原帖由 askl222 於 2024-9-15 13:56 發表 查看引用來源

阿嫂身形的確好正!
多謝讚賞,40路算係keep得好好
不過我真係估唔到佢睇咗呢套av咁興奮咁有代入感(平時佢都有同我一齊睇av然後做愛)

引用:
好明顯,佢有幻想過你俾佢同另一個男人扑😁

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 14:59 發表 查看引用來源

多謝讚賞,40路算係keep得好好
不過我真係估唔到佢睇咗呢套av咁興奮咁有代入感(平時佢都有同我一齊睇av然後做愛)
真心,阿嫂真係好正,絕對唔似40路,似三十頭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-15 16:06 發表 查看引用來源

真心,阿嫂真係好正,絕對唔似40路,似三十頭
多謝讚賞,佢雖然好大波但係真係keep到唔散唔dun
不過佢最初識我同我拍拖嘅時候都已經好大波而家仲大咗

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 16:30 發表 查看引用來源

多謝讚賞,佢雖然好大波但係真係keep到唔散唔dun
不過佢最初識我同我拍拖嘅時候都已經好大波而家仲大咗
嘩!睇到我流晒口水,好正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆