到暑假,攪野時機來臨

收藏  |  訂閱
13  6.4k

到暑假,攪野時機來臨

到暑假,同女友攪攪震時機黎啦,女友放暑假,平日可以上佢屋企玩,佢D屋企人返晒工。同呢個女友拍咗拖唔糸好耐,只糸玩咗兩三次,今個暑假可以大玩特玩。

你地以前學生時代拍拖糸咪都系趁暑假玩多D?

我成日逃學帶條女返屋企玩, 差不多日日出野

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-7-26 10:53 發表 查看引用來源
到暑假,同女友攪攪震時機黎啦,女友放暑假,平日可以上佢屋企玩,佢D屋企人返晒工。同呢個女友拍咗拖唔糸好耐,只糸玩咗兩三次,今個暑假可以大玩特玩。

你地以前學生時代拍拖糸咪都系趁暑假玩多D? ...
咁physically 人係放暑假果兩個月更得閒嘛! 搞多d 係好合理
加上係青春期剛發育完成, 經驗唔多, 對異性身體最最最好奇既年齡階段
開始感受過俾人插果種舒服快感之後真係成日諗住男朋友條啫
平時果d 多數係速戰速決囉, 雖然都有可以慢慢玩既時候但可遇不可求
暑假會呃阿爸阿媽話約班同學去宿營, 其實只有男友同我兩個人由朝做到晚

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-7-26 10:53 發表 查看引用來源

所以暑假會唔會多啲女失身?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-26 12:26 發表 查看引用來源

咁physically 人係放暑假果兩個月更得閒嘛! 搞多d 係好合理
加上係青春期剛發育完成, 經驗唔多, 對異性身體最最最好奇既年齡階段
開始感受過俾人插果種舒服快感之後真係成日諗住男朋友條啫
平時果d 多數係 ...
"開始感受過俾人插果種舒服快感之後真係成日諗住男朋友條啫"
👆呢句正! 我個冬菇頭都幾大,之前D女友都話初初都怕太大,但後來就好鍾意😉

"暑假會呃阿爸阿媽話約班同學去宿營, 其實只有男友同我兩個人由朝做到晚"
👆呢個同之前D女友都試過,其實去咗 staycation ,响酒店由朝玩到晚😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 26-7-2024 02:53 發表 查看引用來源

以前成日走堂, 上女友屋企, 試過 1 日 5 次, 夜晚去打波,腳仔都軟埋。 女友就黎左唔知幾多次高潮

引用:

諗返起一字尾二字頭嘅時候,無論女朋友屋企有冇人都會照上去同佢搞嘢,只不過係佢可唔可以大聲嗌嘅問題。

引用:

如果有需要即時開波,無需要等暑假🤭🤭😜😜

引用:

佢肯日日都可以玩,唔使等放暑假。

比個POST一講,當年我係係放暑假時失身

前往最後回覆