往日北上叫鸡中出,今日自己做免費鹅乸俾小鮮肉中出

收藏  |  訂閱
14  2.7k

往日北上叫鸡中出,今日自己做免費鹅乸俾小鮮肉中出

昔日某星期日赛馬執的.有歡喜錢.當然做我尋欢.春秧好玩但只淫玩洩慾.
經V 7约了件深足X 足囡 星期一轉夜.收早.去金光华囍茶吹陣水.行下金光华.過埋沃爾瑪.又買左成两百文.就早的食飯啪埋偉哥.食飽就上 麗開時鐘開Q

玩深足林足囡中出

都係大約四年前.
而自己俾人屌屎忽中出就昨天都俾小鮮肉射兩鑊

屌左四十幾年不同女人隻閪.
而家半年還.
都俾三百條鳩屌過.俾人輪.屌爆.屌爛.屎忽
就前星期俾人輪.屌左廿能.屌損左.
上星期就休戰
今星期一去左kk俾人屌左三鑊
星期二北上 先同保安小鮮肉開兩Q.一Q口爆出

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-25 06:04 發表 查看引用來源
昔日某星期日赛馬執的.有歡喜錢.當然做我尋欢.春秧好玩但只淫玩洩慾.
經V 7约了件深足X 足囡 星期一轉夜.收早.去金光华囍茶吹陣水. ...
[size=1.41]
講返星期二同保安仔先屌再口爆啜完米青再一Q後.再整件新小鮮肉已先食PrEP
俾佢兩Q
星期四再約上麗楓
又整兩Q 都係中出
件衰鬼出完訖上來塞條鳩俾我事後蕭.啜埋鳩汁尾
中出除食PrEP
屌之前 小鮮肉浴室挖乾淨欢樂谷.再
用藏紅花高潮药
屌完感受流完精.就用

沖洗欢樂谷
沖洗完又塞支殺毒凝膠
做免費鵝乸.無線劇集話賣屎忽有好多錢.

但係個的係小鮮肉
我這隻近70老鵝乸.
同近70老閪揾鴨一鳩色
俾錢

轉播

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-28 07:55 發表 查看引用來源

講返星期二同保安仔先屌再口爆啜完米青再一Q後.再整件新小鮮肉已先食PrEP
俾佢兩Q
星期四再約上麗楓 https://forum.cdn141. ...
俾米青射入欢樂谷.真係好過引.事後清潔防感染.又用乜.又用物.都係唔多妥.休息左四日.明天唔屌得都要上桑拿俾人揸下波.擔下的仔條鳩

回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子

七哥!我嘅偶像,點解要玩到咁呢?

引用:
原帖由 hingota 於 2024-7-30 22:32 發表 查看引用來源
前列食药死能兼女性化.瀬閪滿足唔到.咪做屎忽鬼去桑拿俾人屌.上左引
偶像.以前做屎忽鬼.入左黑社會都俾'阿公.'趕出族
我都冇面.唔好叫我偶像.我做暗黑.入房俾人屌.開燈互相檢查身體後就熄燈.做屎忽鬼真好能賤.淫˙就賤不能移.自己都快70.攞生果金.時日無多.做、性尋歡、玩得一日得一日.

原帖由 hingota 於 2024-7-30 22:32 發表 查看引用來源
無線劇集反黑英雄.要錢賣屎忽.賣屎忽有錢

偶像:一個冇能用.食埋PrEP藥,

俾人屌屎忽中出

食埋唔怕愛愛嘅藥
兔費揀人一起淫慾嘅淫鵝乸.
係男同桑拿玩幾個鐘幫人含能.瀬蓮.吹簫.口爆.顏射.一路俾人屌一路含能 .係牛魔王俾人輪.

.祈望試千鳩.已嘗三百能.
.北上玩小鮮肉.包時租包食初只為啜能吞精.都戴袋.後更中出後食PrEP,任中出. 欢樂谷已俾人屌爆.屌損.屌爛.屎忽未好又屌.而家又唔屌得又要養羅柚都要去桑拿俾人揸食落仔丸 谷大嘅波同含能吹簫.試下細能都好能痛.
.開始懒屎.一期.開始忍唔到要.咇的出來
而家咁嘅人點配你以前心中七哥:偶像
但有另一種人心中為求、性尋歡、:偶像

圖片點解上唔到

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-8-1 06:56 發表 查看引用來源
圖片點解上唔到
[size=1.41]看引用來源[size=1.41]七哥!我嘅偶像,點解要玩到咁呢?
無線劇集反黑英雄.要錢賣屎忽.賣屎忽有錢

偶像:一個冇能用.食埋PrEP藥,
俾人屌屎忽中出
食埋唔怕愛愛嘅藥
兔費揀人一起淫慾嘅淫鵝乸.
係男同桑拿玩幾個鐘幫人含能.瀬蓮.吹簫.口爆.顏射.一路俾人屌一路含能 .係牛魔王俾人輪.
.祈望試千鳩.已嘗三百能.
.北上玩小鮮肉.包時租包食初只為啜能吞精.都戴袋.後更中出後食PrEP,任中出. 欢樂谷已俾人屌爆.屌損.屌爛.屎忽未好又屌.而家又唔屌得又要養羅柚都要去桑拿俾人揸食落仔丸 谷大嘅波同含能吹簫.試下細能都好能痛.
.開始懒屎.一期.開始忍唔到要.咇的出來
咁嘅人點配偶像

回覆 8# 西九理性的羊羊 的帖子

咁玩法,前列唔死,性病都一定中,有道德啲,唔好將性病傳開去。

引用:
原帖由 hingota 於 2024-8-3 12:30 發表 查看引用來源
咁玩法,前列唔死,性病都一定中,有道德啲,唔好將性病傳開去。
我食PrEP.唔會傳.但玩輪.有人射完你就插.咁有機會傳開去.打真軍.射屎忽比射閪都係高危兩倍.你玩唔戴你自已負責我享受真軍內射.我唔會中.怕咪戴袋.出來玩.要自已自保我快活我尋欢.一鑊精
你玩.自己負責

前往最後回覆