當年。池。今日男同。失貞

收藏  |  訂閱
8  1.2k

當年。池。今日男同。失貞

我當年係池失童貞,五十年前19歲,
而我则做左癈柴年半69歲先玩男同做乸,好耐以前玩過公乸都有做,男同玩左半年有多,

講返係池失童貞先:
池,當然冇浴缸大到好似池,
亦無如大丸有落所嗡有涼沖,,同套戲池女,所講差不多,

上次俾30元係快樂池打完飛机後,為份工要識做,錢銀緊左,再去玩己係一個月後粮頭,亦剛渡過19歲,假日早上同家人飲完茶,就去睇早场,睇完就去美而廉整個九個九什扒,飽暖思淫慾,就上快樂池,keeper帶入房,冇熟小姐就整件入來, 件囡係著當時時兴喇叭褲,恤衫,O K,件囡就取毛巾入房抹手抹面,跟住按頭按手一輪,囡摸褲浪我摸波一陣,就問点做,用袋,五十,我示意0K,囡出房話攞袋,自己房內心思交戰,屌唔屌好呢,佢返嚟改打飛机,最多照俾五十文,保返個童貞先,
不久,件囡返來,原來己換上睡衣褲,並上床揽住我,而自己此時內心同身体交戰,都唔知点樣自己除晒衫,件囡的衫褲点除,点樣戴袋同点樣屌入左條囡塊閪,完全一片空白,只係諗点樣同囡話唔屌打飛机算,但清醒的時刻,己經係破完童貞,囡幫除套,再用濕巾抹能,然後各自穿衣,囡安排在房小睡夠鐘起身走人

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-24 04:14 發表 查看引用來源
我當年係池失童貞,五十年前19歲,
而我则做左癈柴年半69歲先玩男同做乸,好耐以前玩過公乸都有做,男同玩左半年有多,

講返係池失童貞先:
池,當然冇浴缸大到好似池, https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202102/18 ...
回憶一。係歐美則玩最平房心,80元當年8份1人工,約等今時相同職級8份1就2500,而最記得條囡廿多歲,係著當年時兴的白恤,窄身嗽叭褲係戴黑色BRA,四五十年前,良家婦女都係戴白色,肉色BRA ,而邪牌先戴黑BRA,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-25 05:56 發表 查看引用來源
回憶一。係歐美則玩最平房心,80元當年8份1人工,約等今時相同職級8份1就2500,而最記得條囡廿多歲,係著當年時兴的白恤,窄身嗽叭褲係戴黑色BRA,四五十年前,良家婦女都係戴白色,肉色BRA https://forum.cdn141.com/data/at ...
[size=1.41]係歐美則玩最平房心,80元當年8份1人工,約等今時相同職級8份1就2500,而最記得條囡廿多歲,係著當年時兴的白恤,窄身嗽叭褲係戴黑色BRA,四五十年前,良家婦女都係戴白色,肉色BRA  

[size=1.41],而邪牌先戴黑BRA,
[size=1.41]近年着住個文胸 搭地鐵
出亍戴住個.爸.,着住露閪型褲 随街走

1收藏

轉播

回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子

樓主師兄:有時間講吓以前啲歷史聽下!😅😅

引用:
原帖由 lulu678 於 2024-7-30 19:14 發表 查看引用來源
樓主師兄:有時間講吓以前啲歷史聽下!😅😅
歷史咁多.你想我講边的

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

由城寨講起.細佬仔果度係禁區.到都未到過.
講下以前啲舞廳. 浴池.骨場等等.都好想知!🤗🤗

引用:
原帖由 lulu678 於 2024-8-2 19:23 發表 查看引用來源
由城寨講起.細佬仔果度係禁區.到都未到過.
講下以前啲舞廳. 浴池.骨場等等.都好想知!🤗🤗
城寨我就是住在城寨附近的徒置區.細是唔會入話俾人拐賣.大左就有入去.試過.去睇小电影.叫鸡都係一次.8元.但用袋倒水共收十元.亦都係人生叫過最平鸡

回覆 7# 西九理性的羊羊 的帖子

8蚊雞係咪老雞🤭🤭

回覆 7# 西九理性的羊羊 的帖子

但個陣時8蚊好好洗.我記得80年代左右去啲工廠區工作.食午飯.都係两過幾.8蚊當時都唔算好平!

前往最後回覆