上一頁下一頁
發新話題

紅顏潮吹噴水💦💦😍😍

收藏  |  訂閱
66  19.8k

紅顏潮吹噴水💦💦😍😍

紅顏做酒店嘅,放假攞到公司房同我去澳門玩
食完嘢行完街返到酒店,紅顏沖完涼換咗套透明粉紅色情趣內衣,上面當然冇帶奶罩啦,下面著住條丁字透明粉紅色底褲喺度照緊鏡,我冇著衫褲鳩fing fing廁所門口睇見佢白裏透紅嘅肥籮柚已經扯曬旗😆
跟住紅顏姣姣地咁講,你條咸濕佬喺度𥄫乜嘢,梗係想搞我啦,我二話不說走埋去揸住佢對波,用條嘢頂住佢籮柚
跟住佢好姣咁話我真係好咸濕😆跟住我問佢你唔想畀我屌咩?佢話我賤格唔睬我😂
跟住我一隻手揸佢個波,一隻手摷佢個閪,紅顏已經忍唔住反手揸住我條嘢上下套喺度玩,跟住佢問我點解今日我條嘢好似肥咗脹咗仲比平時更加硬
我嗰時覺得好興奮,因為今日嘅紅顏好似住家少婦但係有多咗一啲姣味,跟住我用手掃佢個閪,佢已經流緊淫水
跟住佢擰轉面同我打茄輪,一隻手捽我乳頭,一隻手喺度玩我條嘢
我問紅顏做乜今日咁淫?係咪想我屌死佢😂佢話我你係得先好講
跟住我瞓喺張床度,紅顏好主動咁擒上嚟,又奶又啜我乳頭,我就用隻手揸佢個波,跟住佢擰轉身就同我含,又奶又啜龜頭,隻手仲按摩我個袋袋,我當然硬到爪街啦🤣跟住佢問我點解今晚條嘢好自己平時仲大碌咗,我話我插入你度咪知道係咪囉🤣
跟住佢除咗件情趣內衣,同我玩69,佢個閪已經流曬水,跟住我拉開佢條丁字褲幫佢奶閪,又用條脷撩佢陰蒂陰唇,紅顏已經忍唔住咁好大聲呻吟
跟住我叫佢跪上我上面,用個閪對住我個嘴畀我奶,佢平時都有啲怕醜但係竟然嗰晚冇,我擘開佢塊陰唇一路幫佢奶,佢自己用手指撩佢陰蒂增加刺激刺激,佢一路喺度呻吟啲淫水已經湧緊出嚟
跟住紅顏同我講頂唔順快啲屌我
我企喺床邊,佢擘大對m字腳,我揸住條嘢用個龜頭撩佢個閪,我成個龜頭都搽滿佢啲淫水,跟住我揸住條嘢用個龜頭頂開佢兩片陰唇,一嘢就將我六吋長條嘢插曬入去,紅顏好大聲咁叫,佢裏面真係好滑,我一拉條嘢出嚟成條嘢都係令立立嘅,跟住我大大力咁抽插咗佢幾十下,紅顏已經想嚟高潮(因為我知佢就嚟高潮係點樣)佢攬實我用對腳夾實我係咁推我個籮柚向前插佢,佢喺度呻吟話我頂到佢子宮頸好痕好軟
跟著我塞盡佢係咁喺度抽插,佢已經抓實床單,跟住下面已經流出好多白漿,佢已經開始喺度有少少震(高潮)跟住話頂唔順呀唔好呀
我再加速抽插佢,佢突然間喺度嗌我瀨尿呀,喺佢個陰道同我條嘢之間我已經見到有啲水唧出嚟,跟住我再抽插到幾下,佢成個人好似抽筋痙攣咁想夾埋對腳,我自己都爭啲出嘢,所以即刻拉條嘢出嚟抖一抖
點知我一拉出嚟,佢陰道就喺度噴水,雖然唔係好似睇咸片咁誇張,但係啲水都噴咗都有半尺,跟住我睇見佢陰道大幅收縮,再噴多一次水
我下身同條嘢都畀佢噴濕曬,跟住我擘開佢隻腳(因為佢已經高潮都夾埋)用手指狂掃佢陰蒂,佢再一次潮吹,不過今次只係噴一兩吋
佢直情好似反曬白眼咁跟住叫我插返條嘢入去再屌佢,我再插入去屌佢基本上係水花四濺😂我咁大個仔都真係第一次
跟住紅顏攬住我錫我,佢話佢咁大個女真係第一次畀男人屌到潮吹噴水,我問佢舒唔舒服,佢話好舒服好痕好騷好癢
成個人好似抽筋痙攣咁
之後待續.......

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-24 00:34 發表 查看引用來源
食完嘢行完街返到酒店,紅顏沖完涼換咗套透明粉紅色情趣內衣,上面當然冇帶奶罩啦,下面著住條丁字透明粉紅色底褲喺度照緊鏡,我冇著衫褲鳩fing fing廁所門口睇見佢白裏透紅嘅 ...
好刺激好正呀!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-24 00:34 發表 查看引用來源
食完嘢行完街返到酒店,紅顏沖完涼換咗套透明粉紅色情趣內衣,上面當然冇帶奶罩啦,下面著住條丁字透明粉紅色底褲喺度照緊鏡,我冇著衫褲鳩fing fing廁所門口睇見佢白裏透紅嘅 ...
哈哈!其實邊個好屌啲?老婆、SP、紅顏、家姐、其他🤭

師兄,好嘢!咁多好嘢食😋

真羨慕師兄有好多美女相伴…………

引用:
紅顏 好淫

嘩,張相真係好正。樓主有性福

好精彩,身材又正,正到無朋友

師兄又升左level

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-7-24 01:17 發表 查看引用來源

哈哈!其實邊個好屌啲?老婆、SP、紅顏、家姐、其他🤭
有時真係講身材、感覺同埋女人既技術加埋一齊
畀我揀老婆,紅顏,SP先輪到家姐,其他嗰啲撞啱就食,好講mood

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆