叫鸡要中出.做乸要戴袋

收藏  |  訂閱
3  587

叫鸡要中出.做乸要戴袋

有隻叫.約炮丸.已經過左專利大陸平到300元.
但俾人中出內射真好過引

叫老鸡要中出.做乸俾人屌要戴套
做乸俾有愛中出.中機會15分1.
桑拿好高危.

去壹同見輔導.話我咁去桑拿.中出只限一人.但桑拿有俾人生插.兼咁密俾人屌.就算用套.肛交保護只得八成.叫我用
暴露前預防性用藥(PrEP) .話保護性加用套九成九 ,用這個叫、吃的保險套、.大陸俗稱約炮丸.無左專利.平晒.大陸的乸在群組都有吃.hk專利正貨要6千.
讓高風險族群保持不被感染;尤其是「吃的保險套」和「用的保險套」聯手,有助於使保護力大為提升!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-18 06:43 發表 查看引用來源
有隻叫.約炮丸.已經過左專利大陸平到300元.
但俾人中出內射真好過引

叫老鸡要中出.做乸俾人屌要戴套
做乸俾有愛中出.中機會15分1.
桑拿好高危.https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202407/18/061927ie ...
契弟基佬,你鍾意俾人屌屎窟,大家都冇興趣,呢度係夜遊出去搵玩女,你自己俾人屌屎眼唔好喺度再出post啦
俾人屌好過引.中出內射更快感.快食PrEP,

坐運中出.慢慢坐上去.移動就位刺激G點.件1射前我趷高佢迎頂.到噴G點.噴完鳩縮米青慢慢滲出欢樂谷

狗屌中出.狗屌通常常用於群屌.我幫趴住吹簫含能.後面就狗屌一路揸我B級波.屌到我花心G點..好能高潮.俾1仔射完我伏住流精經會陰流大腿

正面UN中出.係我最喜欢俾人屌姿式.俾人揸住個大力un到出係屌得最深噴射攬完1仔交頸最高潮兼叫床瘋叫.感受 受精 最深

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-21 01:00 發表 查看引用來源

契弟基佬,你鍾意俾人屌屎窟,大家都冇興趣,呢度係夜遊出去搵玩女,你自己俾人屌屎眼唔好喺度再出post啦
俾人屌好過引.中出內射更快感.快食PrEP, https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202407/20/075321xnjpmee ...
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-21 01:01 發表 查看引用來源

俾人屌好過引.中出內射更快感.快食PrEP, https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202407/20/075321xnjpmee ...

正面UN中出.係我最喜欢俾人屌姿式.俾人揸住個大力un到出係屌得最深噴射攬完1仔交頸最高潮兼叫床瘋叫.感受 受精 最深

去男同我只能做乸己好過引
如果又屌得.又屌人.又俾人屌.萬能插最過引
快的來男同.唔使又貴又受衰鸡氣.
一次入場百零可以屌到夠.俾人屌到冧.含能吹簫喜吞精食到飽
希望去男同玩嘅網友可以赐下帖文,但相信很難,因這討論区冇新会員,而舊会员好多告老歸田,係我轉做

才可繼续玩多两三年,老,不可逆轉,要認命,拜登剛又退選,
當然告老歸田会员不会如我行
斷背
但希望發表一下,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-22 05:25 發表 查看引用來源
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-7-21 01:01 發表 查看引用來源

俾人屌好過引 ...
[size=1.41]
benchhk 發表於 2024-7-18 12:29
食咗是否安全?

暴露前預防性投藥(PrEP)
PrEP相關檢查服務
PrEP 的服用方法
在正確使用PrEP的情況下,感染HIV的機會將會大大減低。多個有關PrEP的研究指出,PrEP能有效減低愛滋病病毒的傳播高達超過達99%。
我將会用 同事後避孕丸一齊用

服用PrEP有兩種方法,你只需要二擇其一,但決定適合的服用方法前,請先與醫生協商。

每天服用

不論性別,對所有人來說,最簡單服用PrEP的方法就是每天在同一個時間都服用一粒。藥物在身體需要時間來達致足夠濃度來預防HIV,而對不同人,所需時間有所不同。

如果你是接受肛交者(「0」),便須連續服用7天的PrEP才有效抵抗HIV的入侵。如果你是插入者(「1」)或進行陰道性交,便須服用PrEP 20天才會有有效的保障。
我会揀去桑拿俾人輪 先食 同事後丸一齊食 谷大過波俾人真軍中出,諗起就high

需要時服用

另一種服用方法是在發生性行為前後服用PrEP,這稱為「需要時服」。
這方法只對男男肛交性接觸者有效,而對進行陰道性行為的人士並無作用,適用於計劃中的性行為情況中。

男男性接觸者可以在發生性行為前2至24小時服用2粒藥丸,然後在首次服用後的24和48小時後各服一粒,這個稱為「2-1-1劑量」。.

如果性行為持續發生以數天計,便需要每隔24小時再服多一粒,直至性行為完成後的48小時為止。

前往最後回覆