想問姐妹們 : 你地鐘唔鐘意係愛愛時 , 仔仔露出咸濕/猥瑣樣???

收藏  |  訂閱
9  1.7k

想問姐妹們 : 你地鐘唔鐘意係愛愛時 , 仔仔露出咸濕/猥瑣樣???

岩岩係 FB D網媒見到 , 話有囡囡有呢種癖好 又話好多網民理解唔到
但我覺得都好合理 ... 仔仔露出咸濕/猥瑣樣 ,

某程度側面反映你好有吸引力麻 ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-8 19:42 發表 查看引用來源
岩岩係 FB D網媒見到 , 話有囡囡有呢種癖好 又話好多網民理解唔到

咸濕樣, good
猥瑣樣, no

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-7-9 11:51 發表 查看引用來源

咸濕樣, good
猥瑣樣, no
咸濕同猥瑣個樣係點樣分別?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-7-9 14:02 發表 查看引用來源

咸濕同猥瑣個樣係點樣分別?
咸濕可以理解為需求大卦, 猥瑣則係難睇既食相
你可以急, 可以粗暴, 可以成日都想要, 但唔得樣衰

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-7-8 19:42 發表 查看引用來源

攪野嘅時候硬係玩得越咸就越過瘾,梗係會露出咸樣,我D女,最多都係話下我..你好咸呀...但其實好enjoy 😋

咁男性角度其實又最想睇到女方咩既咸樣呢?

回覆 6# 蛇貴妃 的帖子

放d,真係餓好想搞野既野

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-7-18 16:27 發表 查看引用來源
放d,真係餓好想搞野既野
咁比如有咩行為做出黎會令你覺得人地好餓

回覆 8# 蛇貴妃 的帖子

通常眼神會唔同左,身體有啲動作,比如夾下腳,扮唔覺意走光呀,你通常又會做乜?

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-7-23 18:39 發表 查看引用來源
通常眼神會唔同左,身體有啲動作,比如夾下腳,扮唔覺意走光呀,你通常又會做乜?
如果好餓呀...
一係擺對腳係人地身上俾佢摸, aggressive d 就直接對埋佢嘴唇邊
一係摷對方褲襠揸佢jj, 除人地條褲唔理佢扯左未都含入口
互相品嚐過對方身體之後會爬起身lur 佢用力鞭打我屁股
玩sm 已經玩左好多年, 見到本宮痛到仆街都仲笑淫淫望住佢就知道我果日真係發晒姣要止痕囉
一次有時真係唔夠, 咁完事之後會刻意唔著返衫住
95% 情況之下我同老公搞野都係日頭, 地點都係客廳, 時間都係沖涼訓覺前,
所以如果本宮想要encore 的話會全身赤裸咁通屋走, once again 我地已經熟晒, 呢d 小動作佢睇得明
我會俾時間佢回氣, 再幫佢啜或者再俾佢打, 只要扮enjoy 扮享受佢會起機起得好快

前往最後回覆