泰泰 識認真按

收藏  |  訂閱
18  6.3k

泰泰 識認真按

以前一直間唔時去 ssp 長 219 熱油 泰泰按開 手骨就唔錯 服務都岩心水, 好好傾.

Ssp泰泰 一直有留意

ssp 蘭記 就穩定d多數識dup 有d 女會翻兜再黎
但係就唔後生

Ssp元12 多女 但係多數唔識dup 早排有個廿五歲 part2好有feel 可惜無做

最近去1房 囡囡樣子普通可食用,但係按真係好有心機,力水都十分可以,大脾罅位腰位好爽
Part2 完未夠鐘 繼續按頭肩頸 抵讚
歡迎交流

引用:
原帖由 hehehea 於 2024-7-5 13:39 發表 查看引用來源
以前一直間唔時去 ssp 長 219 熱油 泰泰按開 手骨就唔錯 服務都岩心水, 但係太好傾太多野講 有時想靜下

Ssp泰泰 一直有留意

但係就唔後生

Ssp元12 多女 但係多數唔識 ...
師兄想問下1房係咪元12二樓一室?呢間好似冇廣告?

引用:
原帖由 hehehea 於 2024-7-5 13:39 發表 查看引用來源
以前一直間唔時去 ssp 長 219 熱油 泰泰按開 手骨就唔錯 服務都岩心水, 但係太好傾太多野講 有時想靜下

Ssp泰泰 一直有留意

但係就唔後生

Ssp元12 多女 但係多數唔識 ...
荃灣沙咀道近大涌道,牛欄麵鋪隔離,唔記得叫咩名,都係泰按,啲女幾個月就換人,間唔中撞到識按又足鐘,但啲女質素偏老,試過遇過件識少少抓龍根,好正,不過已經走咗,真係撞骨運!

回覆 3# newbc 的帖子

元12 1房真係少有dup得好, 聽講都係泰足仔轉工過黎.
SSP 集中就腳價錢負擔到, 又有一兩個後備舊相好 無得輸.

回覆 2# ◎MING◎ 的帖子

早幾日出左.

有機會幫我試下8號房相頭組 dup可唔可以同服務如何 hahaha

唔爭在行兩步去"阿珍"度睇埋"匈奴"黎果兩個囡囡得唔得

師兄請問邊到,pm pls

以前去開SSP難方話下泰泰Ada,手骨正宗一流,可惜疫情過後返左老家,而家都搵唔返咁正~~

引用:
原帖由 BombBT 於 2024-8-14 12:40 發表 查看引用來源
以前去開SSP難方話下泰泰Ada,手骨正宗一流,可惜疫情過後返左老家,而家都搵唔返咁正~~
好老下,有6x歲,但手骨係幾好

就系欣賞Ada手骨,其他後生女無得比,都6X啦,退休都應該嘅

引用:
原帖由 BombBT 於 2024-8-15 16:38 發表 查看引用來源
就系欣賞Ada手骨,其他後生女無得比,都6X啦,退休都應該嘅
Ada手骨 退休

前往最後回覆