36人夫傾下計

收藏  |  訂閱
26  834

36人夫傾下計

36人夫,徵女士傾下計,咩都傾得,長傾,thanks

乜你咁細個咋.......😂😂😂比我感覺我以為你4x

3X都唔細啦,咁我諗嘢的確似4x既
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-6-24 17:25 發表 查看引用來源
乜你咁細個咋.......😂😂😂比我感覺我以為你4x

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-6-25 00:02 發表 查看引用來源
3X都唔細啦,咁我諗嘢的確似4x既

3x 對我黎講唔算大個嘛~~呢個年紀先係男人最man嘅開始

我當你間接讚我man,多謝你先🫰🙂
不過喺你眼中,點為之man?等我參考吓先。
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-6-25 16:17 發表 查看引用來源
3x 對我黎講唔算大個嘛~~呢個年紀先係男人最man嘅開始

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-6-25 23:03 發表 查看引用來源
我當你間接讚我man,多謝你先🫰🙂
不過喺你眼中,點為之man?等我參考吓先。

男人黃金時間 34~45~加油呀~~成熟咪man 囉🤤

我有D同事,4X歲仲成個細路仔咁,講是非,講八卦仲勁過女人
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-6-26 22:29 發表 查看引用來源
男人黃金時間 34~45~加油呀~~成熟咪man 囉🤤

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-6-27 12:38 發表 查看引用來源
我有D同事,4X歲仲成個細路仔咁,講是非,講八卦仲勁過女人

呢啲係佢性格問體..最怕男人小器又8婆...

所以年紀大細就成熟冇關,4-50歲都可以好幼稚。

我都好怕哩D人,有事情討論下冇所謂,如果加鹽加醋我就避之則吉。
引用:
原帖由 失常少女 於 2024-6-27 16:09 發表 查看引用來源
呢啲係佢性格問體..最怕男人小器又8婆...

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2024-6-28 09:10 發表 查看引用來源
所以年紀大細就成熟冇關,4-50歲都可以好幼稚。

我都好怕哩D人,有事情討論下冇所謂,如果加鹽加醋我就避之則吉。

我以前個上司呀叔黎...好小器..一唔滿意你個人就會玩你或調到你好遠返工...

前往最後回覆