淪落❗K K又歎大鵰

收藏  |  訂閱
14  2.3k

淪落❗K K又歎大鵰

淪落!!!我想?
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-6-17 13:06 發表 查看引用來源
阿七,乜你飲女熱啤(尿),食女黄金糕(屎),重吾夠,而家淪落
到比人吊屎忽!!好野!!!

俾人屌屎忽好醜.要係暗黑進行!
我當然仍係鍾意女人.俾人屌屎忽.淪落!!但原來俾人屌都好過引.一日可以俾屌十幾次.屌鸡最多三次..兼一俾人插就叫床好high,俾人屌真好醜..但前列腺焗食女蒙.打廢柴針.變波大BB賓州.咁去叫鸡都係瀬閪,又贵.又俾鸡奚落
上去玩小鮮肉我當叫鹅.現冇做trade津貼,一茶,一飯,时租都五百,而家咁熱,就快七十,顶唔浦
玩桑拿,真淫賤,一次分分鐘俾十幾人屌,輪,但好過引
去老人K K新场地方乾淨,蒸氣執件入房慢慢歎,昨日歎三條大鵰,另一條漲大入唔到,俾佢屌個口又另一滿足

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-19 07:07 發表 查看引用來源
淪落!!!我想?原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-6-17 13:06 發表 查看引用來源
阿七,乜你飲女熱啤(尿),食女黄金糕(屎),重吾夠,而家淪落
我 ...
我尚有一对食左女蒙谷起B级波.係桑拿俾人揸.玩.另外的玩健身的胸肌.有另外情趣.有的0仔唔係好似我得死能賓州.屌到佢.佢潮吹會射精.我就濑尿.玩囡群交好難.玩男同群交.同只俾一百幾十.可以屌到你唔屌.可以插一陣又屌第個.又有好多同你吹簫.同你瀬我近七十.但有的十八廿二.佢地入場幾條.有的時段免費添.都係入場屌人或俾人屌.但佢地唔揀我的老乸.
男同係好隨便只要你入場.就可得你希望的性欢娛.而這些已令我不能自拔.而玩到越想大碌的賓州抽插

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-19 07:07 發表 查看引用來源
淪落!!!我想?原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2024-6-17 13:06 發表 查看引用來源
我 ...
[size=1.41]去BT.GG.真淫亂群交.坐蓮都要幫人吹簫

[size=1.41].俾人狗屌都要含能

[size=1.41].正面床邊都要鳩塞咀.

[size=1.41]或屌緊俾人三文治

[size=1.41].[size=1.41]而kk地方大.乾淨的收費貴的.暗室有十二間房.而其比較光亮.蒸氣室撫摸就有.不同BT.GG就咁吹簫.屌玩一條龍.我今次都係在蒸氣揀鳩.摸到夠硬(kk好多都上年紀.唔夠硬.屌屎忽一定要有100度先入到.今次揀三條鳩都中大.之前最多都係坐蓮. 而家開拓左可以俾佢狗屌 同正面屈腳俾佢係咁鋤 .大力深入頂住G點前列係咁un.好能high 呻吟.叫痛.淫叫.响遍kK

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-21 07:33 發表 查看引用來源
去BT.GG.真淫亂群交.坐蓮都要幫人吹簫

https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/202406/21/070333pwz5rt7rhpzpnp8g. ...
KK玩法又另一種爽.但係B T.GG淫亂及北上啜米青,每星期各一次,豐盛人生,向千鸠進發,一定無法做鸡可以萬(門能)

引用:
我 ...
係BT.GG一路俾人屌.一路含能.真淪落?但另一角度我俾一百元.就有十隻鵝屌我.俾條能我含.十幾人愛撫個波.俾我大聲淫語蕩聲叫床.係咪好抵..

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-21 23:07 發表 查看引用來源
係BT.GG一路俾人屌.一路含能.真淪落?但另一角度我俾一百元.就有十隻鵝屌我.俾條能我含.十幾人愛撫個波.俾我大聲淫語蕩聲叫床.係咪好抵..
男同桑拿真係病灶温床,又病,昨日约小鮮肉取消,而今明两天去B T,G G淫荡群交,牛魔王俾人輪都玩唔到

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-22 07:58 發表 查看引用來源
男同桑拿真係病灶温床,又病,昨日约小鮮肉取消,而今明两天去B T,G G淫荡群交,牛魔王俾人輪都玩唔到
今次係K K俾三件中大鵰屌.頭两件插到差不多出,就鸣金收兵.最後個件俾佢屌到high爆, 屈腳俾佢盡入6吋鵰,鋤下,玩下波,樁下,要出责住係咁U N,鸠頭顶住前列G点喷米青,我攬住一齊high爆,佢chok夠,责夠自己出房,我high完軟晒就房晒一陣先入浴,想再揾件入房再屌但都俾三條大鵰屌,high爆一次,條1又射米青同條巨鵰入唔到俾佢顏射,含過四條能.都玩到夠.两個鐘喇,無合心大鵰算,走人

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-22 09:40 發表 查看引用來源
今次係K K俾三件中大鵰屌.頭两件插到差不多出,就鸣金收兵.最後個件俾佢屌到high爆, 屈腳俾佢盡入6吋鵰,鋤下,玩下波,樁下,要出责住 ...
K K可以算单人小鲜肉及B T.G G淫亂中間調劑之道,未來天氣熱,北上嗒小鮮肉米青可能会係K K找对象品嘗,現病好像差不多,淫心無法擋,可以都会去K K嘗两三鵰,不用跳蛋止癢 越用越癢,大食左!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-22 18:25 發表 查看引用來源

K K可以算单人小鲜肉及B T.G G淫亂中間調劑之道,未來天氣熱,北上嗒小鮮肉米青可能会係K K找对象品嘗,現病好像差不多,淫心無法擋,可以都会去K K嘗两三鵰,不用跳蛋止癢 https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/20 ...
用袋 套好梳柄.抽插欢樂谷!!插下.並兼用跳蛋止癢 越用越癢,大食左!!梳柄.跳蛋輪流都止唔到.越用越癢,欢樂谷大食左!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-23 05:46 發表 查看引用來源
用袋 套好梳柄.抽插欢樂谷!!插下 ...
感冒今朝感觉完全好返,己约我星期五我爽约的小鮮肉,今日下午北上,

前往最後回覆