上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

收藏  |  訂閱
3.1k  42.8k

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

獻醜了:smile_o05:

每當晚飯後,外賣仔總會在床上抱著我,數說當日發生的事
今晚也不例外,他邊說話邊用鬚根磨我頸和後背,多年經驗已經讓他知道那會令我酥軟發麻.....
他要我捉緊發燙的棒棒時,他的手已經伸進我內褲裡.....
我: 啊… 唔得啊…我未ready...
外: 係? 摸吓先知

每次這個情況,我都會發現原來自己已經濕透,他手指搓弄著豆豆,一下便滑了進去

外: 又話未ready? (手指卻沒有停下來)
我: 嗯...唔好...我唔知呀…
外: 唔好? (手指已經找到了最敏感位置...)  
   講~鍾唔鍾意老公插到你噴水?
我: 唔...唔好...
外: (加快動作)面都紅晒仲話唔好? 咁停啦…
   (突然又停止所有動作)
我: 啊… 唔好...鍾意...我要......
一分鐘未夠,我便已經投降,但棒棒依然在我手內跳動
他最愛在我潮吹後進入,在無力反抗的狀態下不斷刺激只會令我一次又一次忍不住,他說會感到一道暖流流到袋底....
他通常有個壞習慣,總愛未完成賽事就離場
今日卻不知爲何特別興奮,乖乖地繳械
但依然預告晚一點再戰......

有人說男女相對久了會厭倦
我亦明白新鮮感的刺激
但我相信遇到好對手要緊緊夾住
男人,總想做女人的第一個
女人,卻希望自己是男人的最後一個
我,會是你最後一個嗎?

支持下先。。潮吹😂😂

好文彩

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-10 10:41 PM 發表 查看引用來源
獻醜了:smile_o05:

每當晚飯後,外賣仔總會在床上抱著我,數說當日發生的事
今晚也不例外,他邊說話邊用鬚根磨我頸和後背,多年經驗已經讓他知道那會令我酥軟發麻.....
他要我捉緊發燙的棒棒時,他的手已經伸進我內褲裡.....
我: 啊… 唔得啊…我未ready...
外: 係? 摸吓先知

每次這個情況,我都會發現原來自己已經濕透,他手指搓弄著豆豆,一下便滑了進去

...
潮吹,通常外賣仔搞幾耐你就出到?
yeah我頭香

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-10 10:43 PM 發表 查看引用來源
支持下先。。潮吹😂😂
你使唔使咁快呀?

引用:
原帖由 森杉谷 於 2019-6-10 10:44 PM 發表 查看引用來源
好文彩
唔好笑我啦:smile_o05:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-6-10 10:45 PM 發表 查看引用來源

潮吹,通常外賣仔搞幾耐你就出到?
yeah我頭香
都係三甲
如果飲夠水,前戲足,真係2,3分鐘就得

灰灰開帖
即到😘😘

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-10 10:47 PM 發表 查看引用來源

都係三甲
如果飲夠水,前戲足,真係2,3分鐘就得
好快入狀態,爽啊!
我未試過噴到啊,最挨近都係好似急尿/突然間多水。但未去到噴呢個情況

引用:
原帖由 zedd 於 2019-6-10 10:57 PM 發表 查看引用來源
灰灰開帖
即到😘😘
😘 多謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆