上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

我試過射到成手到係...尿道口腫ma,過一排就冇事架啦
引用:
原帖由 JJskin 於 2009-3-29 09:48 PM 發表 查看引用來源

是!
一D都唔誇張!
現在小弟已踏入手術後第13天~
小便一開始時還有分义現象發生!
如小弟站著小便的話~
睇怕弄濕褲子是無可避免的~
為免麻煩~
尤其在外出時~返工時~
如弄濕褲子就唔知點 ...

勁野播,咁快就可以落番場...沒包皮的感覺如何?
引用:
原帖由 prince168 於 2009-3-24 01:21 PM 發表 查看引用來源
我二月頭做了手術,昨天首次試用jj,用前做好準備,去性商店買了隻特厚安全套$8個,同買了包潤滑液$4,跟住上路去.
找個女女入房,小心亦亦帶套加左D潤滑液係jj上面,順利入閘出出入入百幾次完事,感覺良好,

割完包皮大約幾耐可以行得正常 前幾日係咪痛到行唔到路

我做完手術都3個月la....
但係圍住d線位有d瘀血色咁 ....
同埋底部有一粒野...唔知咩黎ga...
唉...都唔知點算...

引用:
原帖由 pictus 於 2009-3-31 12:00 AM 發表 查看引用來源

我是email預約。
係咪e-服務預約果個呀?

引用:
原帖由 ipkamho2 於 2009-3-31 07:02 PM 發表 查看引用來源
割完包皮大約幾耐可以行得正常 前幾日係咪痛到行唔到路
唔會掛?我要靠行搵食架喎...(雖然請左幾日假)

回覆 986# 的帖子

我過左7日行路都仲係慢過阿婆

我想問一般割包皮幾多$$
同埋沙田係邊到可以做(馬鞍山)
我諗住係暑期去割=.=
大家可唔可以比d意見我@@

引用:
原帖由 天使狩獵者 於 2009-3-31 11:07 PM 發表 查看引用來源
唔會掛?我要靠行搵食架喎...(雖然請左幾日假)
唔驚~~~我割完第二日就返工~~第六日就拆布~~~三個星期就打飛機~~無問題:smile_35:

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-3-31 02:10 PM 發表 查看引用來源
勁野播,咁快就可以落番場...沒包皮的感覺如何?
沒包皮同有包皮其實差唔多,不過唔同就係一日可以攪幾次,因為未割之前包皮太窄好易磨損,割左就幾多次都無問題.:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆