上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  66.1k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 11:59 發表 查看引用來源

可能呢個Post我又爛尾:smile_42:
最近真係攰到一個點..
使唔使求其幫你作d野完成左佢呀?嘻嘻...

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-19 11:15 AM 發表 查看引用來源
口講唔得架:smile_40:
正式黎講 要書面通知:smile_35:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-18 14:55 發表 查看引用來源
業主話今次幫你整埋後,之後冷氣機有咩問題,你哋自己負責返,因為你哋有責任保養啲冷氣機,定期清洗冷氣隔層網

趕得切係夏天前裝新冷氣:smile_o06:
一切等待都值得了。
終於再次滿足到你生理需要,涼浸浸。
恭喜恭喜!

引用:
原帖由 LeonBridges 於 2017-5-19 11:17 AM 發表 查看引用來源

認識我既人都會話我佬味十足:smile_o15::smile_o09::smile_o05:
會唔會係咁岩得咁橋

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-19 11:22 AM 發表 查看引用來源

一切等待都值得了。
終於再次滿足到你生理需要,涼浸浸。
恭喜恭喜!
係時候又草定錢, 年尾準備又加租:smile_15:
涼浸浸真係好需要

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-19 11:23 AM 發表 查看引用來源

會唔會係咁岩得咁橋
行錯路竟共她街中碰到:smile_o06:
有時世事就係咁岩得咁橋 我都不得不承應:smile_40:
對不對:smile_15::smile_46::smile_04:

引用:
原帖由 LeonBridges 於 2017-5-19 12:03 PM 發表 查看引用來源

行錯路竟共她街中碰到:smile_o06:
有時世事就係咁岩得咁橋 我都不得不承應:smile_40:
對不對:smile_15::smile_46::smile_04:
Come on take it easy:smile_15:

我不作回應

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-19 12:07 PM 發表 查看引用來源

Come on take it easy:smile_15:

我不作回應
你想逃避 :fst_008::fst_005:

引用:
原帖由 LeonBridges 於 2017-5-19 12:12 PM 發表 查看引用來源

你想逃避 :fst_008::fst_005:
:smile_o04:逃避你:smile_o05:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-19 12:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:逃避你:smile_o05:
卻又期待我可跟你做情人 :smile_o03::smile_o06::smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆