上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生之純綷R水吹.....[嫩至18歲, 成熟到80歲都得、男女不拘、有男有女啊lol]

收藏  |  訂閱
2.2k  25.9k

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-5-8 10:54 PM 發表 查看引用來源

照平常關車...你叫朋友去MTR留意下有無「通告」吧
=0= 得架啦, 唔使理啦XD 咁大個人XD 哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 10:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:你個公仔都係面紅咋喎XD
因為show 唔到個公仔既下身姐

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 10:58 PM 發表 查看引用來源

=0= 得架啦, 唔使理啦XD 咁大個人XD 哈哈
:smile_o10:見你咁關心朋友嘛!提下你姐

引用:
原帖由 sthinvc 於 2014-5-8 10:56 PM 發表 查看引用來源

佢可能用緊samsung/apple XDDD

唔好咁啦XD 我好鐘意HTC機........不過啱啱講起, 有人話唔好用HTC=0=易壞=0=

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-5-8 10:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 其實我係好淫XD

咁你返埋今年就畢業?
好啦XD
你係1個好淫:smile_30:哈哈

未啊, 出年final year lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 10:59 PM 發表 查看引用來源

唔好咁啦XD 我好鐘意HTC機........不過啱啱講起, 有人話唔好用HTC=0=易壞=0=
samsung先易壞

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 10:57 PM 發表 查看引用來源

所以我真係好憎落雨出街=.= 黑雨, 仲要有遮都冇用
陣間仲要行九丈遠先番到屋企,祈求陣間細雨啲

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 10:59 PM 發表 查看引用來源

你好鐘意HTC  :smile_o06:

引用:
原帖由 離火 於 2014-5-8 10:56 PM 發表 查看引用來源

無錯了,所以聽日煩死
=0= 咁你係黑雨都要返工嗰啲丫...定係黑雨就唔使返?

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-8 11:00 PM 發表 查看引用來源

好啦XD
你係1個好淫:smile_30:哈哈

未啊, 出年final year lol
:smile_o10:相信你內裡都係淫XD

咁你加油啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆