上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-9 03:19 PM 發表 查看引用來源
不經不覺, 快一千貼了, 猜誰帶領進入 四位?
我今集已有帶出了:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 03:04 PM 發表 查看引用來源

請交代清楚, 打什麼野好快:smile_45:
就係打咩好快囉

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-9 03:09 PM 發表 查看引用來源

講得好啱,真係越墮落越。。。

正如我之前講,人...不論男女,都係犯賤囉

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-9 03:25 PM 發表 查看引用來源

正如我之前講,人...不論男女,都係犯賤囉
我又唔覺得係犯賤,只係尋求不同既快樂,或者方法不同而已。

...... very good , brother.... 好少追 POST 追得咁開心, ....

update 得快,  起馬未擔心會爛尾

ALDEN師兄我係你既fans!
小心身體啊

引用:
原帖由 ralationshit 於 2013-12-9 03:34 PM 發表 查看引用來源
ALDEN師兄我係你既fans!
小心身體啊
Thank you, 現在好多人都是你的粉絲, 我也是! 只希望你個pm唔會比爆就好啦......哈哈:smile_44:

引用:
原帖由 heaethan 於 2013-12-9 03:27 PM 發表 查看引用來源
...... very good , brother.... 好少追 POST 追得咁開心, ....

update 得快,  起馬未擔心會爛尾
師兄, 放心, 有給有終, 我寫完一定會好像同人say goodbye一樣, 交代清楚的

終於都忍唔住開個ac支持你,你嘅故事引起我好多共嗚,呢1 part更加笑死我...,等你再update...加油喔

老兄,你好野,我係因為你而開ac:smile_42:
呢次係我第一次留言
加油我撐你,你寫得好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆